μεταφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Ελλάδα – Ρωσία» και περί….«Ρωσικού Παραδόξου»

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

«Μια ανεξάρτητη Ελλάδα είναι παραλογισμός. Η Ελλάδα θα είναι είτε αγγλική, είτε ρωσική. Δεν πρέπει να είναι ρωσική, άρα θα είναι αγγλική»
 SirEdmundLyons, πρέσβης στην Αθήνα, προς την κυβέρνηση της Αυτού Μεγαλειότητος, 1844

“Αν αποτύχει η Δύση θ’ αναλάβει η Ρωσία την Ελλάδα”…
δήλωση της Ρωσικής Κυβέρνησης, 2013

Βαριά αυτή η πρόσφατη Ρωσική δήλωση…πλην όμως με πολλά ερωτηματικά. Εάν ήθελε η Ρωσία θα είχε αναμειχθεί πλείστες όσες φορές στο παρελθόν,παλαιότερο και νεότερο. πχ Αρκεί να κάλυπτε με δωρεάν αμυντικό εξοπλισμό το 40% των Ελληνικών αναγκών. Πως θα μπορούσε οποιοσδήποτε Έλληνας Πολιτικός να αρνηθεί μια τέτοια προσφορά; Ο εξοπλισμός όμως έχει ανάγκες συντήρησης, διατήρησης, στρατιωτικών συμβούλων, παράπλευρων συνεργασιών, προμήθειες πυρομαχικών, αναβαθμίσεις, κλπ κλπ Η Ελλάδα μέσα σε έξι μήνες θα είχε “δεθεί” ολοκληρωτικά στο Ρωσικό Άρμα…Κι αυτό είναι ένα μόνον ελάχιστο παράδειγμα του πόσα “διπλωματικά όπλα” έχει στο οπλοστάσιό της μια Υπερδύναμη όταν “πραγματικά θέλει να βάλει πόδι σε μια περιοχή”. Συνεπώς, μην τα ρίχνουμε μόνον στην Ελλάδα που δεν κάνει το αποφασιστικό βήμα για “δημιουργική τροποποίηση” των διεθνών της συνεργασιών. Κυρίως η ευθύνη βρίσκεται πάντα στον “Μεγάλο” που “θέλει ή δεν θέλει” κάτι τέτοιο.
Πάμε όμως να δούμε κάποιες από τις γλαφυρές λεπτομέρειες αυτής της «περίεργης/παράδοξης» (sic!) διαχρονικής στάσης της Ρωσίας ως προς την Ελλάδα.
Η συστηματική και περίεργη ιστορική «αδιαφορία» της Ρωσίας για την Ελλάδα

Το ερώτημα θα μπορούσε να τεθεί κάπως έτσι:
«…Μα καλά, η Ρωσία έχει εδώ και αιώνες συμφέρον από την ισχυροποίηση της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας. Έχει επίσης πάγιο συμφέρον να εντάξει την Ελλάδα στη δική της  γεωπολιτική σφαίρα επιρροής. Γιατί λοιπόν δεν εφαρμόζει μια ισχυρή επικοινωνιακή πολιτική στην Ελλάδα;…»
Με εξαίρεση την σύντομη περίοδο Καποδίστρια (που κι αυτή συζητιέται κατά πόσο «φιλορωσική ή φιλοαγγλική» ήταν) και ίσως ίσως την Σταλινική νοσηρότητα που – πηγαίνοντας στο άλλο άκρο της «ανάμειξης» – προκάλεσε τον Ελληνικό καταστροφικό εμφύλιο (συν τους εντός Σοβιετικού εδάφους μαζικούς φονικούς διωγμούς των Ελλήνων), η «γενική στάση» της Ρωσίας απέναντι στην Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί από μια λέξη : «Παράδοξη». Ασχέτως εαν συχνά πυκνά υποκρίνεται ένα «άκρατο ενδιαφέρον». Που στην πράξη – όπως θα φανεί παρακάτω – δεν είναι τίποτε άλλο από «μάλλον αδιαφορία». Αν όχι τίποτα χειρότερο.
Η Σταλινική εμπειρία δυστυχώς – μαζί με την Λενινιστική καθοριστική βοήθεια στους Τούρκους το ’22 ενάντια στους Έλληνες – προσθέτει κι ένα άλλο πιθανά υποκρυπτόμενο άκρο. Μια «διάθεση εξόντωσης του Ελληνισμού».
 Ιδίως το ’22 είχε την ιστορική ευκαιρία να «τελειώνει με τους Τούρκους μια και καλή». Παρ’ όλα αυτά, δεν «αξιοποίησε την τότε γεωστρατηγική ευκαιρία». Μήπως λοιπόν το ’22 απέδειξε περίτρανα ότι κάθε άλλο παρά την ενίσχυση του Ελληνικού στοιχείου επεδίωκε; Άλλωστε, όποιο καθεστώς κι αν κυβέρνησε τη Ρωσία στο διάβα της ιστορίας, η Ρωσική Εξωτερική Πολιτική (ως Υπερδύναμη) ίδια παρέμεινε. Κι αν όντως νοιάζονταν για την Ελληνική ιστορική ισχυροποίηση έναντι της Τουρκίας, η «Κριμαία» (ελληνική «συμμετοχή» στον πόλεμο των Δυτικών κατά των Μπολσεβίκων) θα έμοιαζε ως «αδιάφορη παρωνυχίδα».
 Άλλωστε, η Σοβιετική Ένωση πολεμούσε – μέσω κυρίως της Σοβιετικής Αρμενίας – με την Τουρκία μέχρι το 1921 και κατακτούσε Τουρκικά εδάφη. «Επωφελούμενη» βεβαίως από την Ελληνική Μικρασιατική Εκστρατεία. «Τι συνέβη» λοιπόν ξαφνικά και «ανέκρουσε πρύμναν» κάνοντας «ξαφνική ειρήνη» με την Τουρκία – στην «πιο δύσκολη φάση για τους Τούρκους» – προτιμώντας να της «δώσει ακόμη και Αρμενικά/Σοβιετικά εδάφη» με την (Αντιαρμενική, δηλαδή Αντισοβιετική) Συνθήκη του Καρς;
 Τόσο πολύ «ανησυχία» είχε μην και συντρίψει η Ελλάδα την Τουρκία; Από πότε η Ρωσική Αρκούδα «δέχεται τόσο εύκολα» να αποχωρήσει από εδάφη που κατέκτησε και που δεν κινδύνευε να χάσει από την διαλυμένη Τουρκία;
Άλλο ένα «παράδοξο» της Ρωσικής Στάσης έναντι της Ελλάδας.
 Και γιατί τάχα δεν έχει ασχοληθεί η Ελληνική Διανόηση ως τώρα με αυτή την «παράδοξη ιστορική πτυχή» παρά τα «φορτώνουν» όλα στην «ανοησία (τάχαμου) των Ελλήνων να συμμετάσχουν στην Κριμαϊκή Δυτική εκστρατεία που (επίσης τάχαμου) τσάντισε τους Μπολσεβίκους και γι’ αυτό υποστήριξαν την Τουρκία – και το θυμήθηκαν βεβαίως δύο χρόνια μετά!
 Εάν μάλιστα αυτά τα «δεύτερα» προικιστούν με «βαρύτητα κρυπτογραφικού κλειδιού» (πρέπει;) , τότε το πρώτο (η «Ρωσική Αδιαφορία») λαμβάνει «ανησυχητικές διαστάσεις. Άραγε, η τότε «Σοβιετική Στάση» ήταν «νοσηρές εξαιρέσεις» ένεκα κομμουνισμού; Ή μήπως εμπεριείχε και εξωτερίκευε κάτι «βαθύτερο και σκοτεινότερο» όσον αφορά στις ιστορικές «Ρωσικές οπτικές» περί Ελλάδας; Απευχόμεθα.
 Πλην όμως είμαστε υποχρεωμένοι να θέτουμε ακόμη και τέτοια «αιρετικά» πλην αρκούντως ανησυχητικά ερωτήματα. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ



1. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ: ΑΒΜ: Α13/163

2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: οι αιτήσεις έχουν ήδη χρεωθεί σε Εισαγγελέα -

3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΑΒΜ: Α13 /370 

Ναι! Ο αγώνας μας άρχισε να βρίσκει ανταπόκριση και στήριξη από τους αρμόδιους Εισαγγελείς. Μετά την κατάθεση του ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ στις 14.01.2013 ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, έχουν ήδη ανοίξει ποινικές δικογραφίες κατά των 166 βουλευτών που ξεπούλησαν την ΕΛΛΑΔΑ.

Όλοι όσοι καταθέσατε την αίτηση εφαρμογής της υπ΄αριθμ. 4/2012 Εγκυκλίου Εισ.ΑΠ, να ενδιαφερθείτε στους τόπους κατάθεσης, μέσω των Εισαγγελιών, για την εξέλιξη των αιτήσεων. Όλοι μαζί, επιμένουμε και οι Εισαγγελείς θα το στηρίξουν.

Οι δυσκολίες που συναντάμε, είναι η εγγύηση ότι θα τα καταφέρουμε.
  • Παρ’ολο που ο Εισαγγελέας Χανίων, κ.Γιάννης Πενταγιώτης, περνάει πειθαρχικό για τις δηλώσεις που έκανε.
  • Παρ’ολο που η Εισαγγελέας Κεφαλληνίας, κα Βικτωρία Μαρσιώνη, επίσης περνάει πειθαρχικό για τη στήριξή της προς τον κ. Πενταγιώτη.
  • Παρ’ολο που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να αγνοεί τη λαϊκή βούληση, βαφτίζοντας το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο επιμένει με την πολιτική του ‘πρόγραμμα ιδιωτικοποίηση’, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τηρήσει καμία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων,
  •  Παρ’ολο που ο κ.Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, τον οποίο συναντήσαμε στο γραφείο του στον Άρειο Πάγο στις 13 Φεβρουαρίου, μας είπε ότι οι βουλευτές δεν διώκονται για την ψήφο ή γνώμη που έδωσαν κατά την άσκηση των βουλευτικών τους καθηκόντων, ενώ η ερώτηση της Ντόρας Κρητικοπούλου : “είναι στα καθήκοντά τους το ξεπούλημα της χώρας μας”; έμεινε αναπάντητη.
  • Παρ’ολο που το βλέμμα του Ολάν είναι στραμμένο στα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα και όλες οι μεγάλες δυνάμεις διεκδικούν προνομιακή συνεργασία με την Ελλάδα, τη στιγμή που η κυβέρνηση Σαμαρά – διάδοχη κατάσταση και σε πλήρη σύμπλευση με την κυβέρνηση Παπανδρέου στην οποία προ εκλογών διαμήνυε προς τον Ελληνικό Λαό ότι ήταν αντίθετος- προσπαθεί να πείσει ότι η Ελλάδα είναι φτωχή χώρα,
  • Και παρ’ολο που κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ‘πατριώτες’ έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους για να υποσκάψουν, να μειώσουν και να σαμποτάρουν ουσιαστικές / καίριες ενέργειες για την απελευθέρωση της Ελλάδας, όπως το κάλεσμα της 13 Φεβρουαρίου στον Άρειο Πάγο (πχ: Δημήτρης Αντωνίου, που δημοσίευε στο ίντερνετ, πέντε μέρες πριν τη συγκέντρωση, πρόστυχες ανακοινώσεις σε βάρος της Ντόρας Κρητικοπούλου, ελπίζοντας – ανεπιτυχώς βεβαίως – να μειώσει την αποτελεσματικότητα του καλέσματος, κρυμμένος για να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψή του μετά τη μήνυση που του άσκησε η Ντ.Κρητικοπούλου. Τον έψαχνε η αστυνομία και η ομάδα ΔΙΑΣ επί δύο μέρες- τελικά θα απολογηθεί σε τακτική δικάσιμο.
Παρ’όλα αυτά τα εμπόδια, ο λαός μας θα νικήσει τον πόλεμο, όπως το έχει κάνει πολλές φορές ως τώρα.

Ολοι όσοι καταθέσατε αιτήσεις εφαρμογής της

Ο εργαζόμενος ως σκλάβος της τραπεζοπιστωτικής εξουσίας. Επιτρεπτή η εικονική πραγματικότητα


 
Απαγορεύονται τα ψηφίσματα για την δανειακή σύμβαση
Απαγορεύονται ψηφίσματα "εθνικοαπελευθερωτικού περιεχομένου"
Απαγορευόνται τα ψηφίσματα τύπου "έξω η Τροικα από το Υπουργείο Οικονομικών"
Απαγορεύεται η εθνική συνείδηση
Απαγορεύεται η αναφορά στο εθνικό νόμισμα.

Επιτρέπονται μονοήμερες εκδρομές εκτόνωσης, με αληθοφανή κοινωνικά αιτήματα
Πρέπει να ασχολείσαι μόνο με τις περικοπές εικονικής πραγματικότητας για να επιτευχθεί ο εικονικός προυπολογισμός, την ώρα που προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις ξεπουλήματος 
 
Απαγορεύεται να σκέφτεσαι 

Μην τολμήσεις να αναπτύξεις αφαιρετική ικανότητα
Η αρμονία θα αποκατασταθεί μόνο με ηλεκτρονικές χειροπέδες, όταν γίνεις ολοκληρωτικά σκλάβος, όπως προστάζει το θέατρο της Λίστας Λαγκάρντ  
Μην διανοηθείς να προσεγγίσεις την έννοια της Ρωμιοσύνης 
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 


ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ  ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ 

 ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

Το «καυτό» τρίγωνο Nissim, Μαργέλλος, ΓΑΠ

Λίστα Λαγκάρντ: Το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι το όνομα του περίφημου κ. NIssim εμπλέκεται και στον δεύτερο εξαφανισθέντα λογαριασμό, αυτόν του Ρωσσώνη, συζύγου της δεύτερης εξαδέλφης Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.

Το τρίγωνο πολιτικο-επιχειρηματικών σχέσεων που αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr, όχι μόνο δε θα μπορούσε κανείς να το φανταστεί, αλλά εγείρει ερωτήματα που σίγουρα θα απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη σε ανώτατο βαθμό, αφού αγγίζουν κατευθείαν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Κεντρικό πρόσωπο της νέας αποκάλυψης-βόμβα του newsbomb.gr είναι ο κ. Josef Nissim. Όπως αποκάλυψε μεγάλη εφημερίδα εκπροσωπεί τη μυστηριώδη εταιρεία Ildom LTD. Όμως, η Ildom δεν είναι μια τυχαία εταιρεία, αφού το newsbomb.gr, έφερε στη δημοσιότητα το έγγραφο που αποδεικνύει ότι τη διοικεί ο επενδυτής κ. Θεόδωρος Μαργέλλος (από τη συμμετοχή της εταιρείας στο επιχειρηματικό project «First Lease» στην Ουκρανία). Ποιος είναι ο κ. Μαργέλλος; Είναι στενός φίλος του Γ. Παπανδρέου, με τον οποίο διατηρούν ακόμη και σήμερα –μυστικές μες, υπαρκτές δε- επαφές. Επίσης, το όνομα του κ. Μαργέλλου είχε εμπλακεί στο παρελθόν με τα σκάνδαλα του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού και της Τράπεζας Κρήτης (Κοσκωτά), εμπλοκές τις οποίες ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, ενώ για την πρώτη είχε απαλλαγεί και με βούλευμα. Συνέχεια

Η πλήρης αλήθεια για το Νες-Καφέ... Μια ανάλυση που αφορά όλους τους Έλληνες...!!



Θέλετε ΟΛΗ την αλήθεια για το φραπέ; Διαβάστε προσεκτικά.... Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία.

Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης - Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται! Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και ονομάζεται Νestle προσέθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό.
Έτσι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε κατανάλωση των "σκουπιδιών" του καφεόδεντρου με την προσθήκη του χημικού για τον αφρό! Έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τις τριτοκοσμικές χώρες σε κατανάλωση φραπέ! Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! Αυτά τα ολίγα πληροφοριακά μετά από 17 χρόνια δουλειάς στην παραγωγή καφέ. Τα προϊόντα της Ολλανδικής Nestle ΚΟΜΜΕΝΑ!
Από 'δω και πέρα όπου γράφει NESTLE εγώ το αποφεύγω!!! NES CAFE (με δομή απορρυπαντικού - σαπουνιού) SMARTIES (πολύχρωμα κουφετάκια, ή αλλιώς πολύχρωμες χάντρες) KIT KAT (Σοκολατο - γκοφρέτες) MAGGI (συμπληρώματα γεύσης) HAAGEN DANZ (Παγωτά) PURINA - FRISKIES (σκυλοτροφές και γατοτροφές καταστρέφουν την υγεία του κατοικιδίου σας) Παγωτά Nestle (Aloma-Boss-Magnum-Nirvana-Pirulo-Crunch κ.ά.) Δημητριακά πρωινού (Fitness-Clusters-Cheerios-Cookie Crisp) Νερό (Κορπή- Perrier)............................................. Αποφεύγω το Ολλανδικά προϊόντα και για πολλούς ακόμη λόγους, .....αλλά και γιατί έχουν μισέλληνα υπουργό οικονομικών και όχι μόνο γι αυτό αλλά, γιατί οι Ολλανδοί έχουν προβάλλει veto στην ΕΟΚ, ώστε κανείς να μην κάνει ελέγχο στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν για την παρασκευή των τροφίμων, όπως επίσης και με τι τρέφονται τα ζώα των οποίων εμπορεύονται το κρέας.
eglimatikotita.gr

Προσοχή : Η Greenpeace έχει ανακοινώσει την μαύρη λίστα με τις εταιρίες που χρησιμοποιούν στα προϊόντα τους Γενετικά Μεταλλαγμένα


1.    Σοκολάτες  Hershey's Cadbury Fruit&Nut
2.    Mars M&M
3.    Snickers
4.    Twix
5.    Milky Way
6.    Σοκολάτες , κακάο Cadbury
7.    Ferrero
8.    Nestle
9.    Ροφήματα Nestle Nesquik
10.  Ρόφημα  Соса-Соla
11.  Σπράϊτ, Φάντα, Κίνλι
12.  Pepci-Со Pepsi
13.  7-Up
14.  Φιέστα
15.  ¨Όλα τα Kellogg's
16.  Σούπες Campbell
17.  Ρύζι  Uncle Bens , Mars
18.  Σάλτσες Knorr
19.  Τσάϊ  Lipton
20.  Μπισκότα Parmalat
21.  Μαγιονέζες , Σάλτσες κ.α. της Hellman's
22.   Μαγιονέζες , Σάλτσες κ.α. της Heinz
23.  Παιδικές τροφές Nestle
24.  Παιδικές τροφές Hipp
25.  Παιδικές τροφές Abbot Labs Similac
26.  Γαλακτοκομικά, τυριά, παιδικές τροφές Denon
27.  McDonald's
28.  Σοκολάτες, πατατάκια, καφές, παιδικές τροφές Kraft
29.  Σάλτσες , σούπες  Heinz Foods
30.  Παιδικές τροφές κ.α. της Delmi Unilever

Σημ. για ανήξερους γκοήμ : τα γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα δεν είναι απλά πολύ επικίνδυνα για την υγεία , αλλά προκαλούν στείρωση . Τα γενετικά μεταλλαγμένα  φυτά δεν βιαστούν , δηλ. είναι στείρα. Και όπως είναι γνωστό «είσαι ότι τρως» . Σήμερα είναι όλο και πιο δύσκολο, σε μερικές περιοχές της χώρας μας ακόμη και αδύνατο, να βρίσκει κανείς παραδοσιακούς σπόρους που να βιαστούν . Σχεδόν όλοι ο αγρότες αγοράζουν από τους λεγόμενους «γεωπόνους» και «φυτώρια» έτοιμους βλαστούς . Μια φορά , όταν σκόπευα να αγοράσω βλαστούς ντομάτας , ρώτησα έναν «γεωπόνο» από πού είναι οι σπόροι η απάντηση με άφησε άφωνο : από το Ισραήλ γιατί το Ισραήλ είναι πρωτοπόρος στον βιογενετικό τομέα…..

Φυσικά ούτε και τα ΓΜ "δεν έχουν σχέση" με την συνομωσολογία και την τροφική γενοκτονία απλά οι δημοκρατικές κυβερνήσεις θέλοντας το καλό μας πετυχαίνουν για κάποιο μυστηριώδη λόγο το αντίθετο. 

Δείτε και αυτό το βίντεο:  

ΗΠΑ: Σιωνιστής Βιοτεχνικός Γενετιστής Επιστήμονας Παραδέχεται Ότι “Τα Μεταλλαγμένα Προϊόντα Προκαλούν Στείρωση και Θάνατο, Αλλά Αυτό Δεν Είναι Πρόβλημα, Γιατί Υπάρχει Υπερπληθυσμός Στη Γη”…!

Ντροπή στην «πολιτισμένη» «Ευρώπη» . Στην Ευρώπη που ονειρευόμαστε παρόμοιοι «άνθρωποι» και χώρες σαν την «σοσιαλιστική» Δανία δεν θα υπάρχουν…..

Καλούμε όλους να διαδώσουν τις εικόνες αυτές αλλά και να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για την ανοχή που δείχνει η δημοκρατικότατη Ευρώπη στο έγκλημα κατά της Μητέρας Φύσης.


Στην Ευρώπη που ονειρευόμαστε «άνθρωποι» σαν αυτούς των εικόνων θα εκτελούνται αμέσως και χώρες σαν την «σοσιαλιστική» Δανία δεν θα υπάρχουν…..


Ντροπή στη Δανία και στην Ευρώπη !!! Η θάλασσα κάθε χρόνο γίνετε κόκκινη . Όχι λόγω κάποιων κλιματικών ή περιβαλλοντικών αίτιων. Αλλά λόγο ότι κάποιοι μανιασμένοι «πολιτισμένοι» «άνθρωποι» σκοτώνουν εκατοντάδες δελφίνια Καλντερόν (Γκρίνδα) , γνωστές για την υψηλή νοημοσύνη τους .





Συμβαίνει κάθε χρόνο στους Νήσους Φερόες (ανήκουν στην Δανία). Οι πρωταγωνιστές αυτής της βάναυσης σφαγής είναι έφηβοι. ΓΙΑΤΙ ; Με τον τρόπο αυτό τα κτήνη αυτά θέλουν να «αποδείξουν» ότι είναι πλέων ενήλικες και ότι είναι και «μάγκες».

Σ’ αυτή τη μεγάλη «γιορτή» όλα γίνονται γα την «διασκέδαση».  Ο καθένας παίρνει μέρος με τον δικό του τρόπο : συμμετάσχει στη θανάτωση ή απλά παρακολουθεί τη βάρβαρη σφαγή και την στηρίζει ως «έθιμο».


Τα δελφίνια Καλντερόν (Γκρίνδα) καθώς και πολλά άλλα είδη δελφινιών έχουν καλά ανεπτυγμένο το ένστικτο, δεν φοβούνται και πλησιάζουν εύκολα στον άνθρωπο και αλληλοεπιδρούν μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βίαιης αιματηρής σφαγής τα ζώα , αυτά τα απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο πλάσματα , δεν πεθαίνουν αμέσως . Τους κτυπούν πολλές φορές με μεγάλα αιχμηρά αγκίστρια. Τα δελφίνια βγάζουν μια κραυγή που είναι απίστευτα παρόμοια με το κλάμα νεογέννητου μωρού .




Τι να περιμένει κανείς από τέτοιους δοσίλογους αρχηγούς και μία τέτοια γελοία κυβέρνηση.

Του Λευτέρη Γκίνη
Μετά την επίσκεψη του κ. Ολάντ στην χώρα μας ακούσαμε πολλά να λέγονται, όχι μόνον δια στόματος του κ. Σαμαρά αλλά κυρίως δια στόματος του ιδίου του κ. Ολάντ.
Προσωπικά έμεινα έκπληκτος από τις απαιτήσεις αυτού του σωβινιστής κυρίου, και μιλώ μόνον από αυτόν τον κύριο, διότι από το στόμα του κ. Σαμαρά και των ομοίων του δεν περίμενα κάτι καλύτερο ή καμία σωστή και υπερήφανη στάσηΤι μας είπε λοιπόν αυτός ο θλιβερός και αμόρφωτος?


Ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε από τους Έλληνες να μιλούν όλοι την Γαλλική γλώσσα ως μία «παγκοσμίως εμπορική γλώσσα», επιπλέον δε τον ακούσαμε να μας λέει ότι υπάρχουν τέσσερις φρεγάτες οι οποίες μας περιμένουν να τις «αγοράσουμε».
Ειλικρινά δεν κατάλαβα σε ποιους απευθύνεται ο άνθρωπος, αν κάποιος από εσάς κατάλαβε ας με βοηθήσει να καταλάβω κι εγώ.
Στο πρώτο ζήτημα (αυτό της γλώσσας) θα έπρεπε ένας σοβαρός και υπερήφανος Έλληνας πρωθυπουργός, να του απαντήσει ότι η παγκόσμια εμπορική γλώσσα είναι τα Αγγλικά, αλλά και η μητέρα όλων των γλωσσών και διαλέκτων είναι η Ελληνική.
Αντί λοιπόν να ζητάει από εμάς να μιλάμε Γαλλικά ας μας κάνει την έκπληξη να μιλήσει ο ίδιος Ελληνικά, για να εδραιώσουμε και μία βάση συζήτησης.
Για το δεύτερο θέμα (αυτό των φρεγατών) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμείς θα πρέπει να πληρώσουμε για μία ακόμα φορά τα σπασμένα της οχύρωσης των συνόρων της Ευρώπης.
Γιατί εμείς (με δικά μας έξοδα) θα πρέπει να διασφαλίσουμε το κατάλληλο περιβάλλον ασφάλειας για τις Γαλλικές (ή άλλες χώρες), έτσι ώστε να έρθουν οι διαπλεκόμενοι Ευρωπαίοι να αντλήσουν και να εκμεταλλευτούν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ κοιτάσματα, χωρίς να έχουμε κανένα ουσιαστικό αντάλλαγμα.
Αν λοιπόν αυτοί οι θλιβεροί κύριοι / κύριος να έχουν κάποιο προβάδισμα στους διαγωνισμούς ας μας χαρίσουν τις έξη (που αρχικά προέβλεπε η σύμβαση) φρεγάτες πλήρως εξοπλισμένες και μαζί με όλα τα ανταλλακτικά τους.
Παράλληλα δε ας πιέσουν διπλωματικά την Τουρκία για σοβαρότερη συμπεριφορά στα Αιγαίο.
Διαφορετικά υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν να δώσουν περισσότερα.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από τέτοιους δοσίλογους αρχηγούς και μία τέτοια γελοία κυβέρνηση.
Οι άνθρωποι είναι αξιοθρήνητοι και παντελώς ακατάλληλοι για μια τέτοια μεγάλη χώρα.

Κι' άλλη ανάπτυξη "αλά Σαμαρά": 10% κάτω οι τζίροι στην βιομηχανία



hellas-deficitΑθροιστικές απώλειες άνω των 5 δισ. ευρώ κατέγραψε, στη διάρκεια του 2012, ο τζίρος 22 εκ των 24 βιομηχανικών κλάδων της χώρας. Εξαιρουμένου του κλάδου των παραγώγων πετρελαίου, οι τιμές των οποίων αυξήθηκαν λόγω της ανόδου τόσο της παραγωγής όσο και των διεθνών τιμών του αργού πετρελαίου, η ελληνική μεταποιητική βιομηχανία κατέγραψε σημαντική ποσοστιαία μείωση του τζίρου της. Η απώλεια τζίρου της μη πετρελαϊκής βιομηχανίας, σε σχέση με το 2011, κυμαίνεται περί το 10%.
Αυτά προκύπτουν...
από επεξεργασία στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), σύμφωνα με τα οποία ο τζίρος των μεταποιητικών βιομηχανιών της χώρας, συμπεριλαμβανομένων αυτών του κλάδου των παραγώγων πετρελαίου, το 2012 αυξήθηκε κατά 3,4% έναντι αύξησης 7,3% το 2011 και 6,0% το 2010.
Δεδομένου ότι οι πωλήσεις του κλάδου των διυλιστηρίων και άλλων επιχειρήσεων επεξεργασίας πετρελαίου, που αυξήθηκαν κατά 19,7% το 2012, αντιστοιχούν σε περισσότερο από 25% των συνολικών πωλήσεων των βιομηχανιών όλων των κλάδων, συνάγεται μείωση της τάξεως του 10% των λοιπών βιομηχανικών πωλήσεων κατά το 2012.
Οι πωλήσεις του κλάδου των διυλιστηρίων και άλλων επιχειρήσεων επεξεργασίας πετρελαίου είχαν αυξηθεί επίσης το 2011 κατά 25,2% και το 2010 κατά 29,1%, ωθώντας ανοδικά τον συνολικό δείκτη πωλήσεων, λόγω του ειδικού βάρους του κλάδου, παρά την πτώση των εσόδων της πλειονότητας των υπόλοιπων κλάδων.
Χαρακτηριστικό της οικονομικής καχεξίας που χαρακτήρισε την πορεία των ελληνικών βιομηχανιών το 2012 είναι ότι μείωση των εσόδων τους παρουσιάζουν οι 22 από τους συνολικά 24 κλάδους της μεταποιητικής βιομηχανίας, έναντι 18 το 2011 και 20 το 2010. Επιπλέον, σε έντεκα από αυτούς τους 22 κλάδους η ποσοστιαία μείωση των εσόδων ήταν διψήφια, έναντι δέκα το 2011 και δεκατριών το 2010.
Ως σύνολο ο τομέας, όπως προαναφέρθηκε, εμφανίζει αύξηση του κύκλου εργασιών, ωστόσο αν απομονωθεί ο κλάδος των καυσίμων η εικόνα αντιστρέφεται.
Τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το 2012 και τα προηγούμενα χρόνια πιστοποιούν ότι:
* Ο τζίρος των βιομηχανιών τροφίμων, που το 2005 αντιστοιχούσε στο 15,85% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου, το 2012 μειώθηκε κατά 2,0%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 3,8% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 1,25%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 0,5%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 3,2%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 7,0% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 6,6%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 5,9% μεγαλύτερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 7,9% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 17,7% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών ποτών (4,28% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 8,2%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 8,3% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 1,2%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 9,2%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 8,5%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 2,0% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 4,4%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 11,2% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 19,9% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 18,6% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών καπνού (1,43% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 7,7%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 8,9% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 3,5%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 5,5%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 23,7%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 3,0% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 3,9%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 25,5% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 24,9% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 4,9% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών κλωστοϋφαντουργικών ειδών (2,11% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 21,4%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 17,4% και οι τιμές των προϊόντων τους μειώθηκαν κατά 0,2%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 14,1%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί πάλι κατά 14,1%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 28,1% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 15,6%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 66,3% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 73,0% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 9,4% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών ειδών ενδυμασίας (2,49% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 16,7%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 7,0% και οι τιμές των προϊόντων τους μειώθηκαν κατά 0,1%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 16,7%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 18,0%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 19,7% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 12,7%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 59,0% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 66,4% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 4,2% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών δέρματος και ειδών υπόδησης (0,47% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 47,5%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 31,6% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 0,9%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 19,9%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 32,3%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 13,8% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 1,0%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 74,2% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 71,1% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 14,3% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών ξύλου (1,07% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 15,8%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 11,1% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 1,1%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 23,7%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 9,6%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 33,2% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 9,2%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 60,8% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 32,9% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 18,9% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών χάρτου (1,84% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 7,6%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 10,6% και οι τιμές των προϊόντων τους μειώθηκαν κατά 0,8%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 3,6%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 1,7%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 6,1% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 2,1%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 1,3% μεγαλύτερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 23,4% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 17,7% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών εκτυπώσεων (1,16% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 15,9%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 18,6% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 1,1%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 26,6%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 15,7%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 11,2% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 1,9%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 50,7% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 53,4% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 13,2% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών παραγώγων πετρελαίου (27,04% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 αυξήθηκε κατά 19,7%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους χάρη σε επιπρόσθετες εξαγωγές αυξήθηκε κατά 24,3% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 11,6%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 25,2%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 29,1%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 32,7% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 24,8%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 104,7% μεγαλύτερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 17,7% μεγαλύτερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 94,1% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών χημικών προϊόντων (4,59% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 11,9%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους αυξήθηκε κατά 0,7% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 1,6%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 0,5%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 7,5%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 19,3% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 0,4%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 15,1% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 28,7% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 13,0% μικρότερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών φαρμάκων (2,15% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 1,4%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 5,5% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 3,0%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 4,3%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 3,2%, ενώ το 2009 είχε αυξηθεί κατά 18,4% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 4,5%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 26,0% μεγαλύτερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 44,5% μεγαλύτερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 20,1% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών πλαστικών (3,43% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 3,9%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 9,5% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήηκαν κατά 1,0%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 2,2%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 0,6%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 16,0% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 1,0%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 5,3% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 28,7% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 19,9% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών μη μεταλλικών ορυκτών (6,49% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 20,6%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 15,8% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 0,9%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 34,2%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 18,9%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 20,9% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 2,5%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 62,1% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 67,9% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 22,2% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών βασικών μετάλλων (11,0% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 13,2%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 6,1% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 1,1%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 17,7%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 22,9%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 41,0% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 2,5%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 0,7% μεγαλύτερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 7,5% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 39,3% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών μεταλλικών προϊόντων (6,07% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 10,9%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 9,8% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 0,3%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 0,4%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 8,3%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 21,7% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 0,5%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 27,3% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 31,3% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 22,2% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών ηλεκτρονικών ειδών (0,79% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 6,2%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 11,0% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 0,6%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 21,5%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 22,5%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 38,7% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 2,5%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 67,8% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 79,2% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 7,1% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών ηλεκτρολογικού εξοπλισμού (2,60% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 αυξήθηκε κατά 10,3%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 6,0% και οι τιμές των προϊόντων τους μειώθηκαν κατά 2,2%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 5,1%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 8,3%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 29,0% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 7,9%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 6,3% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 33,8% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 63,2% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών μηχανημάτων (1,25% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 8,8%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 13,3% και οι τιμές των προϊόντων τους μειώθηκαν κατά 0,4%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε αυξηθεί κατά 0,3%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 15,3%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 16,9% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 2,2%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 24,8% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 48,3% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 10,1% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών μηχανοκίνητων οχημάτων (0,54% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 13,5%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 14,7% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 1,4%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 24,5%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 9,3%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 23,1% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 6,8%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 58,3% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 57,5% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 11,95% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών λοιπού εξοπλισμού μεταφορών (1,24% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 25,9%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 26,5% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 4,3%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 19,7%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 37,7%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 11,3% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 8,3%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 69,6% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 72,8% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 22,9% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών επίπλων (1,06% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 30,4%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 28,6% και οι τιμές των προϊόντων τους μειώθηκαν κατά 0,9%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 22,0%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 17,3%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 21,0% και το 2008 είχε αυξηθεί κατά 0,1%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 59,7% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 65,0% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 11,3% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών λοιπών προϊόντων (0,30% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 11,2%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 13,2% και οι τιμές των προϊόντων τους αυξήθηκαν κατά 1,95%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 7,5%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 2,7%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 12,9% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 7,8%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 36,3% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 51,5% μικρότερος και οι τιμές των προϊόντων του κατά 28,4% μεγαλύτερες.
* Ο τζίρος των βιομηχανιών επισκευών και εγκατάστασης μηχανημάτων και εξοπλισμού (2,75% του συνολικού βιομηχανικού τζίρου το 2005) το 2012 μειώθηκε κατά 13,2%, ενώ την ίδια χρονιά ο όγκος της παραγωγής τους μειώθηκε κατά 14,6% και οι τιμές τους μειώθηκαν κατά 0,6%. Το 2011 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 3,1%. Επίσης, το 2010 ο τζίρος του κλάδου είχε μειωθεί κατά 22,8%, ενώ το 2009 είχε μειωθεί κατά 19,5% και το 2008 είχε μειωθεί κατά 5,0%. Σε σύγκριση με το έτος 2005, ο τζίρος του το 2012 ήταν κατά 54,5% μικρότερος, ενώ ο όγκος της παραγωγής του ήταν κατά 51,1% μικρότερος και οι τιμές του κατά 15,1% μεγαλύτερες.
Οι σημαντικά μικρότερες, σε σχέση με τον όγκο παραγωγής, μειώσεις του τζίρου σε ορισμένους κλάδους, που παρατηρήθηκαν το 2012, προφανώς αντανακλούν μεταβολή του προϊοντικού μείγματος της παραγωγής.
Συμπεριλαμβανομένου του κλάδου των παραγώγων πετρελαίου, οι τιμές των οποίων αυξήθηκαν εν τω μεταξύ κατά 94,1%, ο συνολικός τζίρος της ελληνικής μεταποιητικής βιομηχανίας το 2012 ήταν κατά 13,9% μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του έτους 2005, αν και ο όγκος της παραγωγής της ήταν κατά 26,4% μικρότερος, χάρη στην άνοδο των μέσων τιμών της κατά 36,0%.

www.elkosmos.gr/

Αυτός ειναι ο πραγματικός κυβερνήτης π’ αγαπάει τη χώρα του, όχι σαν τ’ @ρχίδια τα …”δικά μας” !!! που τους πρέπει η …ηλεκτρική καρέκλα

“Παραιτούμαι. Δεν κυβερνώ μια χώρα όπου η αστυνομία χτυπά πολίτες”


Ραγδαίες εξελίξεις στη Βουλγαρία- Αιφνιδιαστική παραίτηση της κυβέρνηση προανήγγειλε ο πρωθυπουργός της χώρας

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας δήλωσε στη Βουλή ότι θα παραιτηθεί σύσσωμη η κυβέρνηση μετά τις μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα και την άσκηση βίας από την αστυνομία. Όπως μεταδίδει το Reuters ο πρωθυπουργός Borikov Borisov δήλωσε: «Δεν θα συμμετέχω σε μια κυβέρνηση που επιτρέπει στην αστυνομία να χτυπάει πολίτες». Στην Ελλάδα συμβαίνει βέβαια το αντίθετο Τα ΜΑΤ ως νέος στρατός κατοχής λούζουν με χημικά και ξυλοκοπούν ανελέητα και με το παραμικρό τους πολίτες όταν δοκιμάσουν να διαμαρτυρηθούν για τραγική θέση που τους έφεραν τα κόμματα της μεταπολίτευσης .Και φυσικά μην περιμένετε να ακούσετε από τους αρχηγούς της μνημονιακής χούντας κάτι το αντίστοιχο με τα λόγια του Βούλγαρου πρωθυπουργού .