μεταφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΤΕ??? ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...

Ξεκινάει η ώρα που επιζητούν οι επιβήτορες τα σπίτια μας... και τώρα θα τα πάρουν με αίμα και πάνω από πτώματα! Επέλεξαν τη βίαια σύγκρουση και οι δικαστές δεν είναι συνυπεύθυνοι αλλά συνένοχοι! Ξεκίνησαν τις κατασχέσεις σπιτιών - Κάτοικοι κατέλαβαν την Eurobank στην Κεφαλονιά...
Με κατάληψη στη Eurobank στην Κεφαλονιά απάντησαν οι κάτοικοι της Λειβαθούς στην αξίωση της τράπεζας να κατασχέσει σπίτι άνεργης εξαμελούς οικογένειας. Οι κάτοικοι αντέδρασαν μαζικά και κατέλαβαν την τράπεζα, προσπαθώντας να κάνουν τους τραπεζίτες της Eurobank να σταματήσουν την... επιχείρηση έξωσης. Κάτω από αυτή τη δράση, η τράπεζα έκανε έναν προσωρινό ελιγμό και δέχθηκε να συνυπογράψει την παραμονή της οικογένειας στο σπίτι της, χωρίς νοίκι, όπως προσπαθούσε να επιβάλλει μέχρι τώρα. 

Βεβαίως η Eurobank...
κρατά την ιδιοκτησία, δηλαδή δεν αναιρείται η κατάσχεση, ο «πλειστηριασμός» και η αγορά για ένα κομμάτι ψωμί της εν λόγω κατοικίας. Η υπόθεση της έξωσης στη Λειβαθώ πρέπει να μας παραδειγματίσει. Είναι μόνο η αρχή για μαζικές κατασχέσεις οικιών και για να είμαστε «φιλοξενούμενοι» ή ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια. Αυτό που ξεκινά με τον ένα θα επεκταθεί, με τη μαζική φτωχοποίηση, σε πολλούς. Πρέπει να απαιτήσουμε να μην υπάρξει καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας και όπου αυτό έχει συμβεί, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, να αναιρεθεί με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης. 
Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι οι φτωχοί και άνεργοι άνθρωποι έχουν τη οικονομική δυνατότητα να διεκδικήσουν το δίκιο τους στα δικαστήρια. Πρέπει όλοι μας να είμαστε σε επαγρύπνηση και να μην αφήσουμε τις τράπεζες που καραδοκούν να αρπάξουν για ένα κομμάτι ψωμί τα σπίτια ανθρώπων που δεν μπορούν πια να τα βγάλουν πέρα. Οι τοκογλύφοι δεν θα έχουν κανένα ηθικό πρόβλημα να πετάξουν στο δρόμο οικογένειες με μικρά παιδιά, όσο εμείς δεν αντιδρούμε οργανωμένα, μαζικά και μαχητικά. 

Ο Παπανδρέου παραλήπτης διαρροών άκρως απορρήτων εγγράφων της ΕΥΠ προς τον Καραμανλή!

  • Διαρροές απορρήτων εγγράφων με παραλήπτη τον Γιώργο Παπανδρέου
  • Βαρύτατες καταγγελίες για στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη δίκη υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ
Στις δικαστές αίθουσες έχει μεταφερθεί ο πόλεμος που μαίνεται εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στο εσωτερικό της ΕΥΠ, με περίεργες υποθέσεις κατασκοπίας, σκοτεινούς χειρισμούς κρίσιμων επιχειρησιακών θεμάτων έως και διαρροές εγγράφων προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, την περίοδο που ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Του Μανώλη Σταυρακάκη

Δεν έχει προηγούμενο στα ιστορικά χρονικά της ΕΥΠ, υψηλόβαθμο στέλεχός της να αποκαλύπτει, απολογούμενο ενώπιον του Δ’ Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την Τρίτη το μεσημέρι για τα αδικήματα (απάτη και πλαστογραφία) που κατηγορήθηκε και για τα οποία αθωώθηκε τελικά, ότι είχε πέσει σε δυσμένεια από την κυβέρνηση Παπανδρέου, όταν αρνήθηκε να ενδώσει σε πιέσεις υψηλόβαθμων κυβερνητικών παραγόντων για την ακύρωση συγκεκριμένων έργων και επιχειρήσεων (όπως για το γνωστό GIS με το ρωσικής προέλευσης λογισμικό, υπόθεση που πρόσφατα ασχολήθηκε ο «Επενδυτής»), όταν επίσης αρνήθηκε να εκτελέσει συγκεκριμένες παράνομες εντολές και κυρίως όταν (παρ’ ότι ο ίδιος συνδικαλιστής, φίλα προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ) σταμάτησε, όταν την ανακάλυψε, την διαρροή άκρως απορρήτων εγγράφων της υπηρεσίας του, που απευθύνονταν προσωπικά στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, σε υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης και στον ίδιο τον πρόεδρό της, Γιώργο Παπανδρέου.

Επωνύμως

Ο ίδιος, κατονόμασε στο δικαστήριο το ανώτατο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο αναφερόμαστε, γεννώντας εύλογα το ερώτημα αν ο εισαγγελέας της έδρας θα διαβιβάσει πλέον τα πρακτικά της δίκης για περαιτέρω διερεύνηση στη Βουλή, καθώς γίνονται αναφορές και στους πολιτικούς προϊσταμένους της ΕΥΠ εκείνη την περίοδο.
Το όλο θέμα προσλαμβάνει άλλη διάσταση, καθώς επίσης έχουν προηγηθεί οι αποκαλύψεις των τηλεγραφημάτων (wikileaks) περί διαρροών απορρήτων πληροφοριών προς ξένους παράγοντες, χωρίς να έχει δοθεί καμία πειστική απάντηση από την πλευρά των κυβερνώντων, πολύ –δε- περισσότερο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή την εβδομάδα κατατέθηκε στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία ζητά εξηγήσεις για την «εξομολόγηση» του τότε πρέσβη των ΗΠΑ Τσαρλς Ράις, ότι ελπίζει σε διαρροές πληροφοριών από δυσαρεστημένους ΠΑΣΟΚους υπαλλήλους της ΕΥΠ, οι οποίοι είναι «επιρρεπείς» σε διαρροές…

Στο ακροατήριο
Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, λόγω της υπηρεσιακής του ανάμιξης στην δημιουργία δικτύου συλλογής πληροφοριών στο εξωτερικό (υπόθεση λειτουργίας κολεγίου).
Τόσο η εισαγγελέας της έδρας, όσο και ο πρόεδρος του δικαστηρίου, έπειτα από πολύωρη ακροαματική διαδικασία, έκριναν ότι δεν προέκυψαν σε κανένα στάδιο της δικαστικής διερεύνησης στοιχεία ικανά να θεμελιώσουν τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν ως προϊσταμένου στη Διεύθυνση Κατασκοπίας.
Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η επίμαχη επιχειρησιακή δράση με την εμπλοκή του κολεγίου, αφορούσε νόμιμη εκπαιδευτική δομή, ότι οι σπουδές που παρείχε αναγνωρίστηκαν από κρατικά πανεπιστημιακά ιδρύματα χωρών της Ε.Ε. και δεν είχε μάλιστα καμία σχέση με το οίκημα ασφαλείας, που διατηρούσε η ΕΥΠ στην περιοχή. Μάλιστα, κανένα στέλεχος της υπηρεσίας δεν ήταν μέλος του εταιρικού – ιδιοκτησιακού του σχήματος.

Μάρτυρες υπεράσπισης ήταν ανώτατα και ανώτερα, πρώην και νυν στελέχη της ΕΥΠ, όπως –μεταξύ άλλων- οι Ι. Κοραντής (πρώην διοικητής) και Π. Αλυφαντής (πρώην υποδιοικητής). Όλοι οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος διώχθηκε από την τότε κυβέρνηση, επειδή αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε εντολές επιζήμιες για τη χώρα, επιρρίπτοντας τις ευθύνες αντιθέτως στον τότε διοικητή της ΕΥΠ κ. Κ. Μπίκα και στον πολιτικό του προϊστάμενο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι –όπως ειπώθηκε στη δίκη, με αναφορές και στα περίφημα τηλεγραφήματα των πρέσβεων των ΗΠΑ στην Αθήνα- ασπάζονταν ό,τι τους υπαγόρευε η αμερικανική πρεσβεία και δίωκαν με ανυπόστατες και γελοίες κατηγορίες όσους υπαλλήλους δεν ήταν επιθυμητοί στους ίδιους!

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Γεώργιος Παπατσώρης, ο οποίος χειρίζεται υποθέσεις και άλλων στελεχών της ΕΥΠ με ανοικτές δικαστικές υποθέσεις, δήλωσε ότι οι κατηγορίες κατά στελεχών που δεν συνεργάστηκαν με την προηγούμενη διοίκηση, καταρρίπτονται η μία πίσω από την άλλη και ότι όλα τα στελέχη της ΕΥΠ, τα οποία διώκονται αδίκως και με αστείες κατηγορίες, θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκάλυψη της αλήθειας και προκειμένου να φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τους υπεύθυνους, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται…
Πηγή εφημ. «Επενδυτής»

Επιστήμονες ανακάλυψαν πώς το σώμα μπορεί να πολεμήσει μόνο του τον καρκίνο!

Μια καινοτόμα ανακάλυψη έκαναν επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια για τοπώς το σώμα μπορεί να καταστρέψει από μόνο του τους καρκινοειδής όγκους.
Οι ερευνητές εντόπισαν ένα μόριο, γνωστό ως TIC10, το οποίο ενεργοποιεί μια πρωτεΐνη που βοηθάει στην καταπολέμηση της ασθένειας. Η πρωτεΐνη, με όνομα TRAIL, καταστέλλει την ανάπτυξη του καρκίνου κατά τη διάρκεια του ελέγχου του ανοσοποιητικού συστήματος για καρκινικά κύτταρα.
Η διαδικασία αυτή σταματάει όταν ο καρκίνος μεγαλώνει, οδηγώντας στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και εξάπλωση του καρκίνου. Το πλεονέκτημα της χρησιμοποίησης του TRAIL ως τρόπο αντιμετώπισης του καρκίνου είναι πως η πρωτεΐνη αυτή αποτελεί ήδη μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος, με αποτέλεσμα να μην είναι επιβλαβής στον οργανισμό όπως οι χημειοθεραπείες ή οι ραδιοθεραπείες.
koolnews.gr

«Τυφλές» τώρα στο Αιγαίο (!) οι Εν. Δυνάμεις

Τι σημαίνει η πώληση του μοναδικού Ελληνικού δορυφόρου

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την πώληση από τους Γερμανούς του ΟΤΕ του μοναδικού Ελληνικού τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου Hellas SAT στους Αραβες της ArabSat, αντί 208.000.000 ευρώ, αφήνοντας την Ελλάδα χωρίς ιδιόκτητες δορυφορικές επικοινωνίες και τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις αλλά και την Κυπριακή Εθνοφρουρά κυριολεκτικά στο έλεος των ξένων!

Μάλιστα η Ελλάδα...

χάνει τον έλεγχο του μοναδικού τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου της σε μια χρονική στιγμή που οι δορυφορικές επικοινωνίες στο νέο πεδίο επιχειρήσεων της ανατολικής Μεσογείου είναι ο κρισιμότερος, ίσως, παράγοντας σε μία αναμέτρηση!

Λίγα χρόνια πριν, οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας μας απέκτησαν για πρώτη φορά αυτόνομες δορυφορικές επικοινωνίες και δυνατότητα μεταφοράς εικόνας σε πραγματικό χρόνο από τον δορυφόρο στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ). 

Δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να συμβαίνει αυτό, απλώς τώρα μπορεί την κρίσιμη ώρα να κοπεί το κύκλωμα «κατά λάθος», αφού θα ελέγχεται από ξένους.

«Πετύχαμε μια σημαντική συμφωνία, η οποία εξασφαλίζει τους καλύτερους δυνατούς και πλέον συμφέροντες όρους και επιπλέον αξία για όλους τους εταίρους. Το Ελληνικό και Κυπριακό Δημόσιο θα αποκτήσουν έναν αξιόπιστο επενδυτή που έχει τους πόρους για να προβεί στις απαραίτητες επενδύσεις» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, τον οποίο φυσικά ουδόλως απασχολούν κάποιες «μικρές λεπτομέρειες», όπως οι αυτόνομες δορυφορικές επικοινωνίες των Ε.Δ. και της Εθνοφρουράς.

Ο Hellas Sat 2 θεωρείται από τους πιο ισχυρούς δορυφόρους με ευρεία ευρωπαϊκή κάλυψη και εκτοξεύτηκε με επιτυχία τον Μάιο του 2003. 

Εκτός από την Ευρώπη, ο δορυφόρος Hellas Sat 2 καλύπτει τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αφρική, διαθέτει πάνω από 100 πελάτες σε 26 χώρες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στις περιοχές κάλυψης με την προσφορά μιας ευρείας γκάμας δορυφορικών υπηρεσιών, όπως δορυφορική τηλεόραση, κάλυψη γεγονότων, δορυφορικό ίντερνετ και ψηφιακές δορυφορικές τηλεπικοινωνίες, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο στρατηγικά την τροχιακή θέση των 39 μοιρών ανατολικά όπου είναι στραμμένες σήμερα οι δορυφορικές κεραίες περίπου 2.500.000 συνδρομητών.

Η εταιρία απασχολεί 65 επιστήμονες στην Ελλάδα και την Κύπρο και ο δορυφόρος είναι πλήρως ελεγχόμενος από δύο ιδιόκτητους σταθμούς TT&C, εγκατεστημένους σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Τα έσοδα της Hellas Sat το 2012 ανήλθαν σε 31.000.000 ευρώ.
πηγη.24GR

«Μια σακούλα καραμέλες»

Τον υποτιμάμαι όταν λέμε πως ο Mario de Andrade (1893 –1945 ) ήταν ποιητής και δοκιμιογράφος. Είναι, βέβαια περισσότερο γνωστός μ’ αυτή του την ιδιότητα. Όμως, σπούδασε μουσική (πιάνο) και η ειδικότητά του ως μουσικολόγος, αλλά και ως ιστορικός και φωτογράφος, ίσως είναι λιγότερο γνωστές. Υπήρξε μια πολύπλευρη φυσιογνωμία και ήταν από τους πρωτοπόρους του «μοντερνισμού» στη χώρα του, τη Βραζιλία, για πάνω από είκοσι χρόνια. Ναι η Βραζιλία δεν βγάζει μονάχα ποδοσφαιριστές και χορεύτριες, όπως η Ελλάδα δεν βγάζει μονάχα φιλόσοφους και διανοούμενους !

Το «Μια σακούλα καραμέλες» είναι ένα έξοχο κείμενό του, που κυκλοφορεί και διαβάζεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το παραθέτουμε, όχι μόνο για το λογοτεχνική του αξία, αλλά και για τη χρησιμότητα που έχει σ’ αυτόν που το διαβάζει και ακολουθεί εφαρμόζοντας στην πράξη τα νοήματά του.
«Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος  χρόνος ζωής απ’ ό,τι έχω ζήσει έως τώρα… Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι, που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.
Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται, καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.
Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους, που παρά την ηλικία τους, δεν έχουν μεγαλώσει.
Δε θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις, όπου παρελαύνουν παραφουσκωμένοι εγωισμοί.
Δεν ανέχομαι εκείνους που χειραγωγούν τους άλλους, καθώς και τους καιροσκόπους.
Με ενοχλεί η ζήλια και όσοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ικανότερους για να οικειοποιηθούν τη θέση τους, το ταλέντο τους και τα επιτεύγματα τους.
Μισώ, να είμαι μάρτυρας των ελαττωμάτων που γεννά η μάχη για ένα μεγαλοπρεπές αξίωμα.
Οι άνθρωποι δεν συζητούν πια για το περιεχόμενο… αλλά μετά βίας για την επικεφαλίδα.
Ο χρόνος μου είναι λίγος για να συζητώ για τους τίτλους, τις επικεφαλίδες.
Θέλω την ουσία, η ψυχή μου βιάζεται… Μου μένουν λίγες καραμέλες στη σακούλα…
Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση.
Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους.
Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους.
Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους.
Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους.
Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια… και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.
Το ουσιώδες είναι αυτό που αξίζει τον κόπο στη ζωή. Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων… Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.
Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να σου χαρίσει. Σκοπεύω να μην πάει χαμένη καμιά από τις καραμέλες που μου απομένουν… Είμαι σίγουρος ότι ορισμένες θα είναι πιο νόστιμες απ’ όσες έχω ήδη φάει.
Σκοπός μου είναι να φτάσω ως το τέλος, ικανοποιημένος και σε ειρήνη με τη συνείδησή μου και τους αγαπημένους μου…»

Πάνω στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι παρακάτω χρήσιμες συμβουλές, που μας υποδεικνύουν ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟΙ, μέχρι να φύγουμε από εδώ, μέχρι την τελευταία αναπνοή μας. Συμβουλές που δεν διαφέρουν σε τίποτε από όσα λέμε (και γράφουμε) εδώ στο TERRAPAPERS
* Πετάξτε τους ασήμαντους αριθμούς. Αυτό συμπεριλαμβάνει την ηλικία, το βάρος και το ύψος. Αφήστε τους γιατρούς να νοιάζονται γι’ αυτά. Γι’ αυτό τους πληρώνετε, άλλωστε.
*  Κρατήστε μόνον τους ευχάριστους φίλους. Οι γκρινιάρηδες σας σκοτώνουν. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
* Να μαθαίνετε συνεχώς! Μάθετε περισσότερα για τους υπολογιστές, τις τέχνες, την κηπουρική, οτιδήποτε, ακόμη και για το ραδιόφωνο. Να μην αφήνετε ποτέ τον εγκέφαλο ανενεργό. «Ένα ανενεργό μυαλό είναι το εργαστήρι του Θανάτου» και το επίθετο του Θανάτου είναι Αλτσχάιμερ.
* Απολαύστε τα απλά πράγματα.
*  Γελάτε συχνά, διαρκώς και δυνατά. Γελάστε μέχρι να σας κοπεί η ανάσα. Μην το ξεχνάς ΤΟ γέλιο είναι ζωή
* Τα δάκρυα προκύπτουν… Υπομείνετε, πενθήστε, και προχωρήστε παραπέρα. Το μόνο άτομο, που μένει μαζί μας για ολόκληρη τη ζωή μας είναι ο εαυτός μας. Να αισθάνεστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ ενόσω είστε «εν ζωή».
* Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ό,τι αγαπάτε, είτε είναι η οικογένεια, τα κατοικίδια, η μουσική, τα φυτά, τα βιβλία σας, τα ενδιαφέροντά σας, οτιδήποτε. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, το κουκούλι σας, διατηρήστε το καθαρό και περιποιημένο..
* Να τιμάτε την υγεία σας: Αν είναι καλή, διατηρήστε την. Εάν είναι ασταθής, βελτιώστε την. Εάν είναι πέραν της βελτιώσεως, ζητήστε βοήθεια.
* Μην κάνετε βόλτες στην ενοχή. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά, ακόμη και στον διπλανό νομό ή σε μια ξένη χώρα αλλά ΜΗΝ πηγαίνετε εκεί που βρίσκεται η ενοχή.
* Πείτε στους γύρω σας  που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε, σε κάθε ευκαιρία, ίσως είναι η τελευταία και η μοναδική.

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: Όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε. Το θέμα είναι μέχρι τότε τι κάνουμε. Σκεφτείτε πως κανένα άλλο όν δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Κανένα όν δεν μπορεί ν’ αποφασίσει τι θέλει να κάνει στην ζωή του. Κι όμως αυτό το πλεονέκτημα μένει έμενε και θα μένει πάντα ανεκμετάλλευτο από τους ανθρώπους. Κάναμε κάνουμε και μάλλον θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι μας λένε και όχι ότι θέλουμε και το ουσιαστικότερο, δεν καταλαβαίνουμε τι κάνουμε και δεν ξέρουμε τι θέλουμε. !!!

το είδα εδώ : TERRAPAPERS

Αρχίζει η προεργασία για την ολοσχερή απαγόρευση του κυνηγιού και τον αφοπλισμό μας;

«Τι πιστεύετε για το κυνήγι στην Ελλάδα;», μας ρωτά δήθεν αθώα το συστημικό ειδησεογραφικό portal, in.gr. Και κάπως έτσι, αρχίζει η προετοιμασία για την απαγόρευση μιας πρακτικής που έχει ιστορία όση και ο άνθρωπος, με πολύ πονηρό σκοπό:...
τον αφοπλισμό του πληθυσμού. Γιατί τα κυνηγετικά όπλα στην Ελλάδα, τα οποία εύκολα μετατρέπονται σε πολεμικά, είναι ενδεχομένως και άνω του ενός εκατομμυρίου. Φυσικά, θα επικαλεστούν περιβαλλοντικούς παράγοντες. Προσέξτε απαντήσεις: «Θα έπρεπε να επιτρέπεται παντού και πάντα», «Οι απαγορεύσεις πρέπει να χαλαρώσουν», «Οι απαγορεύσεις πρέπει να χαλαρώσουν», «Το νομοθετικό πλαίσιο είναι ικανοποιητικό», «Οι κανόνες πρέπει να αυστηροποιηθούν» και «Το κυνήγι πρέπει να απαγορευτεί πλήρως».
Φυσικά, μια διαδικτυακή δημοσκόπηση δεν ενέχει την παραμικρή αξιοπιστία. Όμως, όταν ένα portal σαν το in.gr, ανοίγει διάλογο και υποβάλει τους αναγνώστες του στην θεώρηση ότι με το κυνήγι τίθεται θέμα απαγόρευσής του, αυτό αποτελεί καμπανάκι για όλους μας ότι κάποιοι κάτι ετοιμάζουν. Μία ο αφοπλισμός των εφέδρων, μία των ιερέων, μια του ενός και μία του άλλου και αν συνυπολογιστούν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΛΑΣ, τότε βλέπουμε που το πάνε κάποιοι.

elkosmos.gr

τα κλεφτρονια με τα καλάσνικοφ & οι περήφανοι γονείς

Έτσι δουλεύουμε τον κόσμο (ΚΚΕ) video

…και ο Θεός έπλασε τον τραπεζίτη.

Και την όγδοη μέρα ο Θεός κοίταξε κάτω στο σχεδιασμένο παράδεισο του και είπε:
«Χρειάζομαι κάποιον που μπορεί να το ανατρέψει όλο αυτόν το παράδεισο για ένα γρήγορο κέρδος.”
Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη.
Ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον που δε θα παράγει και δε θα κάνει τίποτα άλλο από το να δανείζεται χρήματα από τον κόσμο με επιτόκιο 0% και στη συνέχεια θα το δανείζει πίσω στο κοινό με 2% ή 5% ή 10% και ο ίδιος θα
πληρώνει μπόνους στον εαυτό του για αυτό. “
Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη.
Ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον που θα πάρει τα χρήματα από τους ανθρώπους που εργάζονται και αποταμιεύουν
και θα τα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει μια φούσκα των dotcom, μια στεγαστική φούσκα, μια φούσκα των μετοχών,
μια φούσκα του πετρελαίου, μια φούσκα εμπορευμάτων, μια φούσκα ομολόγων και άλλη μια φούσκα μετοχών,
και στη συνέχεια να την πουλήσει στον κόσμο που μένουν στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες
και ο ίδιος θα πληρώνει μπόνους στον εαυτό του για αυτό. “
Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη.
Ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον να χτίσει σπίτια επάνω σε βάλτους και ερήμους με κακής ποιότητας υλικά με τα χρήματα των άλλων ανθρώπων,
και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει αυτά τα σπίτια ως εγγύηση για ένα σύστημα Ponzi (πυραμίδα) που μπορεί να το πωλήσει στους συνταξιούχους στην Καλιφόρνια,
το Μίσιγκαν και τη Σουηδία. Χρειάζομαι κάποιον που θα κατασχέσει στη συνέχεια αυτά τα σπίτια,
θα πετάξει έξω τους ιδιοκτήτες, θα κλείσει τον κλιματισμό , το ρεύμα και το νερό, και θα βλέπει τα σπίτια αυτά να εγκαταλείπονται και να καταρρέουν.
Και στη συνέχεια ο ίδιος θα πληρώνει μπόνους στον εαυτό του για αυτό. “
Ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον να δανείζει χρήματα σε ανθρώπους, με κακή πίστωση,
με επιτόκιο 30%, προκειμένου να ανεβάσει τις τιμές των μετοχών του και στη συνέχεια,
λίγο πριν τα δάνεια αυτά χαρακτηριστούν τοξικά, να ρευστοποιεί τις μετοχές του και απομακρύνεται από την αγορά.
Και ο οποίος, όταν ερωτηθεί αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, να λέει ότι η κυβέρνηση τον έκανε να το κάνει. “
Ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον που θα λέει ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να στηρίζονται στα δικά τους πόδια,
αλλά ο ίδιος θα τρέξει στην κυβέρνηση για ένα πακέτο διάσωσης όταν βρεθεί σε προβλήματα
και θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα της διάσωσης για να βοηθήσει τους δικούς του πολιτικούς να εκλεγούν.
Και στη συνέχεια να πληρώσει ο ίδιος άλλο μπόνους στον εαυτό του. “
Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη!
Bluesky4u

Πηγή:
anti-tasi.blogspot.gr

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου,ποιός είναι ο πιο διεφθαρμένος;


Η κατάργηση της δημοκρατίας. Μια σοβαρή αποεπένδυση.

Με ποιον τρόπο μεταφέρεις σε έναν άνεργο, χωρίς επίδομα και με διακοπή της ασφάλισης του, τα χαρμόσυνα νέα για την για πολλοστή φορά σωτηρία της χώρας; Λέγοντας του, ενδεχομένως, ότι αν σήμερα καταφέρει μόνος να μην πεθάνει, είναι κάπως πιθανό να έχει την ευκαιρία να επιζήσει και στο μέλλον;

Βρισκόμαστε πλέον σε κατάσταση βαθιάς σύγχυσης. Ποια είναι η έννοια του όρου "χώρα"; Ποιους περιλαμβάνει και ποιους αφήνει απ' έξω; Με ποια κριτήρια το κάνει αυτό; Ποια είναι η έννοια του δημοσίου συμφέροντος, η διαρκής εκβιαστική επίκληση του οποίου αποτελεί πλέον την μόνη νομιμοποιητική και αιτιολογική βάση για την κάθε πράξη της κρατικής εξουσίας; Και ποιος ελέγχει την συνδρομή του; Ποιους περιλαμβάνει αυτό το συμφέρον και ποιους αφήνει απ' έξω. Με ποια κριτήρια; Τι είναι ο δήμος και πως μοιράζονται τα βάρη της εξυπηρέτησης των αναγκών του; Ποιος είναι ο τρόπος για την βιώσιμη συγκρότηση του;

Τα τελευταία υπολείμματα της ούτως ή άλλως νόθας δημοκρατίας μας καταλύονται με ταχύ ρυθμό. Η επίσημη δικαιολογία, μια δικαιολογία πολύ απλοϊκή και πολύ εύπεπτη, είναι πως καταλύονται για την σωτηρία της χώρας.
Η βουλή δεν βουλεύεται, επειδή μια κακή απόφαση της μπορεί να προκαλέσει την καταστροφή. Η δικαιοσύνη δεν δικάζει, επειδή η εφαρμογή του νόμου μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες. Ο Τύπος δεν ενημερώνει επειδή η αλήθεια μπορεί να γίνει επικίνδυνη στα χέρια των κακόβουλων. Και κανείς δεν κατανοεί ότι όλα αυτά συνιστούν θεμελιώδεις και τραγικές αντιφάσεις. Επειδή η χώρα δεν μπορεί παρά να είναι το όλον. Και το όλον υπηρετείται μόνον μέσω της δημοκρατίας. Της αλήθειας και του ισότιμου χειρισμού των μερών του, με σεβασμό στους κανόνες και στην αρχή της αναλογικότητας. Εάν, βέβαια, θέλει να παραμένει συμπαγές και βιώσιμο.
Όσοι επιπόλαια επιχαίρουν σήμερα, -αλλά και μέμφονται αυτάρεσκα για μεμψιμοιρία αυτούς που δυσπιστούν-, δεν αντιλαμβάνονται ότι η απελευθέρωση της ανεξέλεγκτης βίας είναι πλέον πολύ κοντά. Όχι της τυφλής βίας των μαζών και του όχλου, που συνηθίζουν να ειρωνεύονται, αλλά της θεσμικής και στοχευμένης βίας της ίδιας της κρατικής εξουσίας. Αυτής, στην οποία σήμερα εκχωρήθηκε με ελαφρότητα η δυνατότητα να αποφαίνεται μόνη για την συνδρομή του δημοσίου συμφέροντος.
Αυτοί που σήμερα έτυχε να περιλαμβάνονται όπως όπως στις περιπόθητες λίστες της σωτηρίας, διστάζουν να παραδεχθούν ή δεν μπορούν να δουν ότι βρέθηκαν σε αυτήν την ευνοϊκή θέση σχεδόν από αγαθή τύχη και χωρίς κριτήρια. Ξεχνούν, έτσι, ότι αύριο, από κακή τύχη αυτή τη φορά και πάλι χωρίς κριτήρια, μπορεί να καταταγούν στους εξαιρέσιμους, αν είναι αυτό που θα απαιτήσει η εξυπηρέτηση του περιστασιακού δημοσίου συμφέροντος, που θα εξακολουθήσει να ερμηνεύεται αυθαίρετα και να υπερέχει έναντι πάντων. Είτε τους περιέχει είτε όχι.
Μας είπαν να κάνουμε μεταρρυθμίσεις και εμείς, αντί να κοιτάξουμε στον βυθό, βαλθήκαμε να ανταλλάξουμε την ίδια την δημοκρατία με την δια διαταγμάτων κατάργηση των εισφορών υπέρ τρίτων, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και ένα ολοκαίνουργιο φορολογικό νομοσχέδιο. Έτυχε το χωράφι που μας τρέφει να μείνει άγονο για μερικές χρονιές και μεις, αντί να το οργώσουμε, βιαστήκαμε να το εκχωρήσουμε, με ασυγχώρητη αφροσύνη, για να απολαύσουμε ένα προσωρινό αντίδωρο. Ας μην βιαστούν να πουν κάποιοι ότι η παρατήρηση αυτή αναπαράγει την μεταπολιτευτική μιζέρια και αποσκοπεί στην συντήρηση των στρεβλώσεων, που μας οδήγησαν εδώ. Επειδή ο λόγος είναι για το γιατί και για το πώς, που τις περισσότερες φορές είναι πολύ σημαντικότερα από το δια ταύτα.
Η δημοκρατία εφευρέθηκε για να θεραπεύει τα προβλήματα που προσπαθούμε σήμερα να λύσουμε με την κατάργηση της. Η δημοκρατία είναι προσοδοφόρα επένδυση σε βάθος χρόνου. Εμείς την αγνοούμε και, άπληστοι όπως πάντα, δίνουμε πολλά για να πάρουμε σε άμεσο αντάλλαγμα πολύ λίγα. Είναι κάτι που σύντομα θα κληθούμε να πληρώσουμε ακριβά.
ΠΗΓΗ
 
 
το είδα εδώ :RAMNOUSIA

Γερμαναραδες....ετοιμαστειτε να πληρωσετε....

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό,

τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο, «Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».
Η Γερμανία και η Ιταλία επέβαλαν στην Ελλάδα όχι μόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και ένα αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.
Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πληρώσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωμής του. Μετά το τέλος του πολέμου, η Συνδιάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια για πολεμικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η Ιταλία πλήρωσε στην Ελλάδα το μερίδιο της από το κατοχικό δάνειο.Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, και η Γερμανία πλήρωσε πολεμικές επανορθώσεις στην Πολωνία το 1956 και στην Γιουγκοσλαβία το 1971. Η Ελλάδα απαίτησε από την Γερμανία την πληρωμή του κατοχικού δανείου το 1945, 1946, 1947, 1964, 1965, 1966, 1974, 1987, και το 1995.
Παρά ταύτα Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Το 1964, ο Γερμανός Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε την πληρωμή του δανείου μετά την ενοποίηση της Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε το 1990.
Ενδεικτικό της σημερινής αξίας των Γερμανικών υποχρεώσεων προς στην Ελλάδα είναι το ακόλουθο: εάν χρησιμοποιηθεί σαν τόκος ο μέσος τόκος των Κρατικών Ομολόγων των ΗΠΑ από το 1944 μέχρι το 2010, που είναι περίπου 6%, η σημερινή αξία του κατοχικού δανείου ανέρχεται στα 163,8 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή των πολεμικών επανορθώσεων στα 332 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011).
Ο Γερμανός ιστορικός οικονομολογίας Dr. Albrecht Ritschl συνέστησε στην Γερμανία να ακολουθήσει μία περισσότερο μετριοπαθή πολιτική στην ευρωκρίση του 2008-2011, διότι ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου (Der Spiegel, June 21, 2011,guardian.co.uk, June 21, 2011).
Οι Γερμανοί δεν άρπαξαν από τούς Έλληνες μόνο «ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».
Στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα έχασε 13% του πληθυσμού της. Ένα μέρος αυτού του πληθυσμού χάθηκε στην μάχη, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό χάθηκε από την πείνα και τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών.
Οι Γερμανοί δολοφόνησαν τούς κατοίκους 89 Ελληνικών πόλεων και χωριών, έκαψαν περισσότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωριών. Μετέτρεψαν την χώρα σε ερείπια, και λεηλάτησαν τους αρχαιολογικούς της θησαυρούς.
Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.

Αγαπητοί φίλοι,
όπως αναφέρεται παρακάτω από το
EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
Αυτές τις μέρες διεξάγεται η Δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης
για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
Παρακαλώ ζητήσετε από φίλους και γνωστούς σας να πάνε στο
http://www.greece.org/blogs/ wwii/
και να υπογράψουν το Αίτημα μας που ζητά από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών, που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών...

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
------------------------------ ------------------------------ -----------
Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
Η δικαίωση των Ελλήνων θυμάτων του Ναζισμού μέσω των Ιταλικών δικαστηρίων, έχει οδηγήσει την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο προσέφυγε η Γερμανία για να ακυρώσει τις αποζημιώσεις και το οποίο ξεκίνησε τη σχετική δικαστική διαδικασία τη Δευτέρα 12/09.
Την ίδια ώρα, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα το μέγα θέμα του ανεξόφλητου αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου της χώρας μας προς τη Γερμανία και των γερμανικών επανορθώσεων για τις κατοχικές καταστροφές στη χώρα μας, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα η οποία δεν έχει λάβει ως αποζημίωση ούτε ένα ευρώ.
Η μέχρι τώρα παθητική, δυστυχώς, στάση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, στο μέγιστο αυτό Εθνικό θέμα, ήρθε η ώρα να γίνει ενεργητική.
Είναι απόλυτη ανάγκη, από σήμερα, οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και Οικονομικών, τουλάχιστον, να παρακολουθήσουν αυτή την πολυσήμαντη για τα εθνικά μας συμφέροντα δίκη στη Χάγη.
Η παρουσία τους δεν θα είναι τιμή μόνο, για τα θύματα του Ναζισμού, αλλά, επιτέλους θα καταδείξει στους Δικαστές της Χάγης και στην παγκόσμια κοινή γνώμη, την αποφαστικότητα της Ελληνικής Πολιτείας να στηρίξει δυναμικά τις διεκδικήσεις των συγγενών των Ελλήνων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας για ηθική και υλική αποζημίωση.
Αυτή η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στις σημερινές συνθήκες, έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.
Για το Εθνικό Συμβούλιο
Π.ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ


ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!
http://kostasedessa.blogspot.gr
http://skandalistis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_263.html

90 ευρώ για να πέσεις στο κρεβάτι με δύο γυναίκες!

Δύο κοπέλες πέφτουν στο κρεβάτι με άντρες ή γυναίκες για 90 ευρω την ωρα , όμως το μόνο που κάνουν είναι να αγκαλιάζουν τους πελάτες τους και το κάνουν για θεραπευτικούς λόγους... Λέγονται snugglers «αγκαλίτσες» και είναι η Jackie και η Colleen.

Η δουλειά τους, (να πουλάνε αγκαλιές) έχει γίνει θέμα στα μέσα αρκετές φορές, καθώς είναι αρκετά περίεργη αλλά και προσοδοφόρα. Η 29χρονη Jackie ας πούμε βγάζει 200 ευρώ τη μέρα και πέφτει στο κρεβάτι με 30 άντρες την εβδομάδα, αλλά όπως είπαμε το μόνο που κάνει είναι να τους αγκαλιάζει για να τους ηρεμεί.

Στη συνέντευξή της στη Daily Mail είπε για τη δουλειά της: «Νομίζω ότι γεννήθηκα με την ικανότητα να ξέρω πως να αγκαλιάζω. Η αγκαλιά είναι κάτι υγιές, πνευματικό και διασκεδαστικό. Οι πελάτες έρχονται σε μένα για διάφορους λόγους. Μερικοί είναι χήροι και χρειάζονται συντροφιά. Αλλοι πιο νέοι πελάτες μου έχουν προβληματικές σχέσεις και άλλοι έρχονται από περιέργεια.»
H Jackie για μια ώρα snuggery παίρνει 47 ευρώ και αν το κάνει μαζί με τη συνεργάτιδα της, τότε η χρέωση φτάνει τα 140 ευρώ τη μιάμιση ώρα.

Δέχεται τους πελάτες στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη και οι περισσότεροι προτιμούν να κάνουν το «αγκάλιασμα» στο διπλό κρεβάτι της Jackie.

Η Jackie φοράει πυτζάμες και οι πελάτες απαγορεύεται να ακουμπήσουν κάποια σημεία του κορμιού της (εννοείται ποια), αλλά παρότι έχει επιβάλει αυστηρούς κανόνες, αρκετές φορές λαμβάνει e-mail στα οποία την χαρακτηρίζουν «π0ρνη».

«Μερικοί μου λένε ότι είμαι χειρότερη και από π0ρνη, γιατί πιστεύουν ότι το αγκάλιασμα είναι κάτι πιο σημαντικό και από το σεx. Μου λένε ότι κάνω δουλειά εκμεταλλευόμενη την αγάπη.»

Οπως γράφει στην ιστοσελίδα και διαβάζουμε στο 69magazine έρευνες έχουν αποδείξει ότι η σωματική επαφή έχει πολύ θετική επίδραση στην φυσική και ψυχική υγεία των ανθρώπων: «Στην αμερικάνικη κουλτούρα αυτή η επαφή δεν είναι και τόσο συχνή και αυτό είναι πρόβλημα. Εχει αποδειχτεί ότι το άγγιγμα μειώνει τα ποσοστά κορτιζόλης που παράγει ο οργανισμός μας, δηλαδή της «ορμόνης του στρες». 

 Η αγκαλιά λοιπον μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να μειώσουμε το άγχος και να ενδυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.»

Αποκάλυψη:Γιατι οι σπαρτιατες ηταν ατρωτοι στη μαχη....

Το 1961 ο Αμερικανός πυρηνικός φυσικός και καθηγητής μεταλλουργίας Δρ. Λάιλ Μπόρστ επισκέφθηκε την Σπάρτη επηρεασμένος από την ανδρεία των αρχαίων Σπαρτιατών, αλλά και για να μελετήσει τα
όπλα που χρησιμοποιούσε αυτός ο πολεμικός λαός της αρχαίας Ελλάδας.

Ζήτησε λοιπόν από τους εκεί αρχαιολόγους να δει δείγματα οβολών από το Ηραίον (ναό – θησαυροφυλάκιο της αρχαίας Σπάρτης) του 670 π.Χ και αφού τα ανέλυσε απεφάνθη πως οι Σπαρτιάτες δεν είχαν απλώς σίδερο, αλλά ατσάλι!

Δηλαδή ένα κράμα σιδήρου και άνθρακα με περιεκτικότητα σε άνθρακα μεταξύ 0,2 και 0,8%. Κατά τη δήλωσή του στους New York Times, αυτό ισοδυναμούσε με την κατοχή ατομικής βόμβας για τα…μέτρα της εποχής. Αυτό εξηγεί επιστημονικά, πέρα από την αποδεδειγμένη ανδρεία που υπέδειξαν ο Λεωνίδας και οι 300 Σπαρτιάτες του στη μάχη των Θερμοπυλών και πέρα από την επιλογή του τέλειου στρατηγικού σημείου της μάχης, το πώς 300 άνδρες αποδεκάτισαν έναν στρατό Περσών, Μήδων και Σακών που αριθμούσαν τους 50.000 πάνοπλους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων και των πλέον επίλεκτων ταγμάτων των Περσών, των Αθανάτων, πριν πέσουν όλοι από τα βέλη των τοξοτών μετά απ΄ την προδοσία του Εφιάλτη.

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται (και μέσα από την επιστήμη) το πόσο προηγμένη τεχνολογία διέθεταν οι αρχαίοι Έλληνες. Φανταστείτε τώρα με πόσο ευκολία μπορούσαν τα ατσάλινα ξίφη των Σπαρτιατών να διαπεράσουν τις χάλκινες και σιδερένιες πανοπλίες των Περσών και ακόμα πόσο φόβο θα προκάλεσε στους Πέρσες το γεγονός πως στα δικά τους ξίφη τους οι σπαρτιάτικες πανοπλίες έμεναν ανεπηρέαστες.

Πηγή: onalert.gr

ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ! ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ!

ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ  ΤΕΤΑΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΠΡΙΝ  ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΙΩΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ¨ΞΕΠΛΥΜΕΝΟΥΣ¨ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΥΡΙΝΟ ΒΕΛΟΣ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ¨ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ¨ ΤΩΝ ¨ΕΛΛΗΝΩΝ¨, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΕΙ…!
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ¨ΕΝΘΥΜΑΤΑΙ¨…! 
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,  
ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ¨ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ¨ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΜΕ, 
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΤΑ ΕΞΗΣ:

1η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ:

490 π.Χ. – 479 π.Χ. ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ:
ΠΕΡΣΕΣ Vs ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  490 π.Χ.

ΜΑΧΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 480 π.Χ.

ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 480 π.Χ.

ΜΑΧΗ ΠΛΑΤΑΙΩΝ 479 π.Χ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:  
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ! ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ!
2η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
1939 – 1945,  2ος Π.Π.
ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ:
ΓΕΡΜΑΝΟΙ - ΙΤΑΛΟΙ Vs ΕΛΛΗΝΕΣ.


ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΙΤΑΛΩΝ. ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ.

6η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941 ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ KAI ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. 

20η ΜΑΙΟΥ 1941 ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΠΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ (20.000) ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ! ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ!
3η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:

2009  ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ, HAARP, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ:
ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΚΕΝΤΡΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
 ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.

ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΦΟΔΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
ΣΤΟΧΟΣ:
ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ!  ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙ ...
 

ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ! ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ!  
Υ.Γ.: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΧΘΡΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΝΕΣ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ-ΦΛΥΑΡΟΥΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΣΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ¨ΤΑΡΤΑΡΩΝ¨.


ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΛΙΓΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΦΟΡΑ.


 ΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ….ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ¨ΑΛΛΟΣ¨ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

...ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ – ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,  ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ¨ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ¨, ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΕΔΙΑ ΕΝΑΝ ¨ΕΧΘΡΟ¨ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΟ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΑΛΛΟ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΛΗΓΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΥΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΤΟ «ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ «ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ, ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ!



ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ: «...ΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ...!», ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: «... ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ¨ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ¨». ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ. Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΤΟ «¨ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ, Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ! ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΕΙΔΗΣΕΙΣ), ΑΣ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ", ΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ! ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ¨Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ¨.

Υ.Γ.: ΙΜΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, SIEMENS, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΜΙΖΕΣ, «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ¨ΑΥΤΟΥΣ¨ ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ! ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ¨ΧΘΕΣ¨! 
 
 
 το είδα εδώ : http://diogeneis.blogspot.gr

Είμαι η εξουσία!!!!!!!


Ήρθε μέσα στον ξύπνιο μου ύπνο η εξουσία και μου συστήθηκε, λέγοντάς μου τα παρακάτω λόγια.
Μισώ όλες τις ανθρώπινες αξίες, μισώ όλα τα όνειρα των πολιτών, μισώ τους ανθρώπους που ακούν την καρδιά τους, μισώ κάθε τι που μου θυμίζει ελευθερία και αγάπη.
Είμαι η εξουσία, η μεγαλύτερη κυρία στην ιστορία της ανθρωπότητας, είμαι αυτή η πανούργα, η πανίσχυρη κυρία που καταστρέφει κάθε ανθρώπινο σχέδιο, είμαι αυτή που για χάρη της έχει χυθεί το περισσότερο αίμα στην ιστορία του ανθρώπου.


Είμαι αυτή που σου λέει τα περισσότερα ψέματα και όμως εσύ με πιστεύεις.
Είμαι αυτή που σε πρόδωσε τις  περισσότερες φορές στην ζωή σου και όμως εσύ με πιστεύεις με περισσότερο πάθος.
Είμαι αυτή που σου υπόσχεται δημοκρατία και σου προσφέρει δουλική μοναξιά.
Είμαι αυτή που σου προσφέρει θάνατο και όμως εσύ μου χαρίζεις την ζωή σου.
Είμαι αυτή η ουσία που μπαίνει σε λίγα σώματα αλλά αυτοί οι λίγοι μπορούν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο για πλάκα.
Μου αρέσει  να παίζω μαζί σου και ας ξέρω ότι δεν θα χάσω ποτέ.
Μου αρέσει να σου δίνω ψεύτικη δόξα και να σε σκοτώνω μ’ αυτήν.
Μου αρέσει να σου δίνω θεϊκή υπόσταση και να σε σκοτώνω σαν οσιομάρτυρα.
Μου αρέσει να σ΄ έχω μαριονέτα μου και συ να νομίζεις πως οδηγείς το καράβι.
Μου αρέσει να σε σκοτώνω με την πολιτική και συ να βρίζεις τους πολιτικούς.
Μου αρέσει να σε πείθω να μαζεύεις λεφτά και να σε σκοτώνω με περισσότερη φτώχεια.
Μου αρέσει να παλεύεις για ιδανικά και γω να τα χρωματίζω μπλε, πράσινα, κόκκινα και μαύρα.
Γελάω με την ιδέα που έχεις στο μυαλό σου, με την ιδέα ότι είμαι ανίκητη.
Γελάω όταν θέλεις να με πολεμήσεις και γίνεσαι δεξιός ή αριστερός.
Γελάω όταν βαφτίζεσαι τρομοκράτης και σκοτώνεις μία μου μαριονέτα νομίζοντας πως με πλήγωσες, αλλά που να ήξερες πως μου έδωσες δύναμη!!!!
Γελάω με την τύφλα σου, με την τύφλα που δεν σ΄αφήνει να δεις ότι είμαι μία αρρώστια και όποιος αρρωσταίνει μαζί μου απλά πεθαίνει.

Και που να ήξερες πως εσύ κάνεις το κουμάντο και όχι εγώ.
Εγώ επιβιώνω γιατί εσύ το επιλέγεις, γιατί εσύ δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, γιατί εσύ είσαι που θα πας να ξαναψηφίσεις τα δικά μου παιδιά(μαριονέτες).

Συνέχισε να πουλάς την ψυχή σου και μετά να έρχεσαι γονατιστός να με παρακαλάς για ένα κομμάτι ψωμί.

Συνέχισε να μπαίνεις σε πολιτικό μαντρί και μετά να σου φταίει το σύστημα που σε πέταξε απ’ έξω.

Συνέχισε να τρως ασταμάτητα χωρίς να παράγεις και μετά να σου φταίει η φούσκα του χρηματιστηρίου.

Συνέχισε να σκοτώνεις τον συνάνθρωπό σου και μετά περίμενε να επιβιώσει η ράτσα σου.

Συνέχισε να ελπίζεις και μετά περίμενε να στρώσει η ζωή σου.

Συνέχισε μέχρι να καταστρέψεις τελείως και το τελευταίο κομματάκι ψυχής που σου απόμεινε.

Συνέχισε να τους ψηφίζεις και να πληρώνεις φόρους γιατί αναπνέεις.

Συνέχισε και η πουτάνα η εξουσία δεν θα πεθάνει ποτέ...............

Άκης κουστουλίδης


Η λύση μπορεί να έρθει από εμάς…

Αυτοκριτικές σκέψεις… με κόκκινες γραμμές και προδιαγεγραμμένο τέλος!!!
Του Γιώργου Νούτσου
Έγραψα δεκάδες άρθρα στο πρόσφατο παρελθόν για να στηρίξω μια συγκεκριμένη πολιτική. Διέβλεπα πως μια συγκροτημένη πορεία, χωρίς ακρότητες και λεονταρισμούς, θα ήταν ίσως η ενδεδειγμένη, καθότι τα ιερατεία των μεγαλοκαναλαρχών είχαν καταφέρει ήδη, να αποτυπώσουν μια επόμενη μέρα αρκούντως καταστροφική μέσα από μια οποιαδήποτε άλλη πορεία.
Σήμερα, έχοντας μια σφαιρική εικόνα των πραγμάτων, αξιολογώντας τα λόγια, τα έργα και τα αποτελέσματα, μετρώντας τις άπειρες πληγές στο ταλαιπωρημένο κορμί της χώρας αλλά και των πολιτών, θα τολμούσα να πω, πως κακώς υπερέβαλα εαυτόν, για κάτι, που μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται, πως μάλλον δεν άξιζε τον κόπο.


Δεν είναι εύκολο για τον κοινό νου, να μπει σε λογικές συνομωσιών, απόλυτης χειραγώγησης, εντεταλμένων πολιτικών και προαποφασισμένων καταστάσεων. Και σε όσους μου το έθεταν ως παράμετρο πιθανή, απαντούσα με τη βεβαιότητα του ρομαντικού περιπατητή στην πολιτική, που με το σταυρό στο χέρι, προσπαθεί να δει και να ερμηνεύσει όλα όσα εξελίσσονται γύρω του. Όσο όμως ο καιρός περνά, τόσο νιώθω πως έκανα λάθος. Λάθος γιατί πίστεψα. Λάθος γιατί εμπιστεύτηκα. Λάθος γιατί δεν ήθελα να δω πίσω από τα γράμματα…!
Ο κύκλος που άνοιξε το προηγούμενο διάστημα δεν θα μείνει επ’ άπειρον ανοιχτός. Νομοτελειακά θα κλείσει, για να δώσει τη θέση του σ έναν άλλο, που ενώ δείχνει να ωριμάζει, διστάζει δυστυχώς ακόμα να ξεκινήσει.
Οι πολιτικές τους απέτυχαν.
Απέτυχαν γιατί δεν υπάκουσαν στη φωνή της λογικής, που θέλει την κοινωνία ενεργό συμμέτοχο κι όχι παθητικό εξ ανάγκης θεατή.
Απέτυχαν γιατί δεν σεβάστηκαν τον Έλληνα, στερώντας του βίαια όχι μόνο τη δυνατότητα να ζήσει, αλλά και την αξιοπρέπεια, προσωπική και εθνική.
Απέτυχαν γιατί κατέστησαν τη χώρα βορά στις ορέξεις των «αγορών» και των «συμφερόντων», ανοίγοντας την κερκόπορτα για άλωση και ποταπή εκμετάλλευση του Εθνικού μας πλούτου.
Απέτυχαν γιατί για να διασώσουν τις Τράπεζες, απομύζησαν φοροεισπρακτικά στα όρια της εξαθλίωσης, την άλλοτε κραταιά ζωοδότρα μικρομεσαία τάξη, αφήνοντας τες (τις Τράπεζες) στον αντίποδα, ασύδοτα να αλωνίζουν, στεγνώνοντας την αγορά και σφαγιάζοντας εκείνους που κάποτε εκλιπαρούσαν για να τους χρηματοδοτήσουν.
Απέτυχαν γιατί έμειναν στις διακηρύξεις, μη τολμώντας ακόμα τουλάχιστον, να βάλουν χέρι στον αδηφάγο δημόσιο τομέα, στις πολύβουες συντεχνίες και στους ημέτερους συνεργάτες.
Απέτυχαν γιατί κατέστησαν τη λέξη «ανάπτυξη» γραφικό συμπλήρωμα κάθε δημόσιας εμφάνισής τους, χωρίς να συνοδεύεται αυτή από συγκεκριμένες, καινοτόμες και αναζωογονητικές της αγοράς και της οικονομίας, κινήσεις.
Απέτυχαν γιατί δεν έπεισαν για τις αγαθές τους προθέσεις στο ζήτημα της διαπλοκής, των διαπλεκόμενων και του καταλογισμού ευθυνών όπου αυτές αντιστοιχούν.
Απέτυχαν γιατί αναμασάνε τις ίδιες τετριμμένες αποτυχημένες πολιτικές λογικές των προηγούμενων χρόνων. Κανένας νεωτερισμός, στρατηγικός ή ιδεολογικός, καμιά καινοτόμα ελκυστική ιδέα, τίποτα που να παραπέμπει σε αλλαγή σελίδας, στόχων, πρακτικών και προσώπων. Μόνο που με τα ίδια υλικά, το ίδιο καταδικασμένο στην πράξη αλλά και στη συνείδηση του κόσμου, αποτέλεσμα, θα φέρεις…!
Απέτυχαν τέλος, γιατί δίστασαν. Δίστασαν να αλλάξουν ότι κακοφόρμισε χρόνια τώρα. Δίστασαν οι ίδιοι να δώσουν το καλό παράδειγμα. Δίστασαν να δώσουν στον Έλληνα αυτό που σε μια βραδιά, με νόθους εκβιασμούς, του πήραν…την ελπίδα πως μπορεί να τα καταφέρει…!
Χρησιμοποίησα στις εκφράσεις μου προηγουμένως αόριστο χρόνο, θέλοντας να καταδείξω την απολυτότητα των θέσεων μου. Θέλοντας να στιγματίσω ό,τι κακό και ατελέσφορο προηγήθηκε, με χείριστα αποτελέσματα για τη χώρα και τους πολίτες. Θέλοντας ίσως, να επισημάνω την κρισιμότητα των στιγμών σε βαθμό πιθανώς απόλυτα μη αναστρέψιμο. Υπήρξε ένα στίγμα υπερβολής στη γραφή μου κι αυτό δεν έγινε τυχαία. Στόχος μου ήταν η επισήμανση με τρόπο εκκωφαντικό, πως τα ψέματα τέλειωσαν. Πως δεν υπάρχει πια κανένα άλλο περιθώριο για κανένα πρόσθετο λάθος. Ένα ακόμα και τελειώσαμε οριστικά.
Τι απομένει λοιπόν; Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Όλοι εμείς σαν πολίτες κι όλοι εκείνοι σαν ταγοί. Γίνεται; Είναι εφικτό; Θέλουμε; Μπορούμε; Ας δώσει ο καθένας την απάντηση του. Μόνο που, την όποια απάντηση, όταν δοθεί, αν συνεχίσουμε τον καταστροφικό κατήφορο που ήδη βρισκόμαστε, φοβάμαι πως στο τέλος δεν θα υπάρχει κανείς να την ακούσει! Χρειάζεται τόλμη λοιπόν. Τόλμη, αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια, εθνική στόχευση, αγάπη για την Πατρίδα. Χρειάζονται κανόνες, πολιτικές χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς φαύλους και κολλητούς. Χρειάζονται αλήθειες, που δεν λέγονται, τομές που δεν γίνονται, υπερβάσεις που αδικαιολόγητα κωλυσιεργούν.
Τον πεινασμένο, τον άνεργο, τον εξαθλιωμένο, τον ψυχικά και συναισθηματικά συντετριμμένο Έλληνα αποκλείεται να τον συνεγείρουν, αν δεν αλλάξουν. Φοβάμαι πως, παρά την ισχυρή μου επιθυμία να μη συμβεί κάτι τέτοιο, εκεί θα οδεύσουμε…! Κι είναι αυτό ακριβώς το σημείο, όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος της ανεξέλεγκτης έκρηξης. Που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της. Που θα σαρώσει «μεγάλους» και «μικρούς». Που θα μας κατρακυλήσει σε χρόνια τραγικά και αιμοσταγή. Είναι κακός σύμβουλος η οργή. Ακόμα χειρότερος όμως η πείνα, η εξαθλίωση, η ατίμωση, ο εθνικός διασυρμός και η διαπόμπευση…Ας πάρουν το μήνυμα. Ένα ακόμα μέσα στα τόσα, που παίρνουν καθημερινά. Κι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, βάζοντας καλά στο μυαλό τους, πως…

«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»….!!!

το είδα εδώ : http://kostasxan.blogspot.gr