μεταφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

.Οι Εβραίοι τοκογλύφοι...


Η οικονομική "κρίση" στην τρελή της "πορεία" αφήνει πίσω της "πτώματα". Όσο αυτά τα "πτώματα" ήταν των άλλων, δεν υπήρχε πρόβλημα. Όσο αυτά τα "πτώματα" ήταν των εργατών ή των αγροτών ή των βιοτεχνών, δεν υπήρχε πρόβλημα. Τώρα τα "πτώματα" είναι των συνενόχων τους και αυτό είναι κακό για τους σχεδιαστές της κατάστασης. Η οικονομική κρίση εξελίσσεται σε έναν "κατηφορικό" μονόδρομο, ο οποίος διαρκώς θα επιβαρύνει την κατάσταση. Θα λειτουργεί σαν "κόσκινο", που σε κάθε "τίναγμά" του θα "αδειάζει" τους πιο αδύναμους. Όμως, ο κόσμος δεν αντέχει αυτό το οδυνηρό "κοσκίνισμα" ...Ένα "κοσκίνισμα", που, όσο βαθαίνει η κρίση, τόσο θα "μεγαλώνει" το κοινωνικό "περιθώριο" ...Ένα "κοσκίνισμα", που, όσο πιο βίαιο γίνεται, τόσο μεγαλύτερος αριθμός εργαζομένων θα καταλήγει στα άχρηστα "μπάζα".
Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτός ο σχεδιασμός επί μακρόν. Δεν είναι δυνατόν να συνυπάρξουν μέσα στην ίδια πανάκριβη δυτική κοινωνία άνθρωποι, οι οποίοι πρέπει μαζί με τις οικογένειές τους να επιβιώσουν με 400 ευρώ τον μήνα και την ίδια ώρα οι πλούσιοι να ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια, για να αγοράζουν χρωματιστές λινάτσες, που παριστάνουν τα έργα τέχνης. Δεν είναι δυνατόν στα χρόνια της αρπαγής να έχεις βάλει τους αστούς δημοσίους υπαλλήλους σε τραπεζικά δάνεια με δόσεις των 800 ευρώ τον μήνα και σήμερα να τους δίνεις μισθό 850 ευρώ, περιμένοντας να μην αντιδράσουν. Δεν είναι δυνατόν να προκαλείς "βουβή" γενοκτονία, εξαιτίας της αδυναμίας των νέων να κάνουν οικογένειες και να θέλεις να απολαμβάνεις την ασφάλεια του "πετυχημένου" σε μια πολιτισμένη κοινωνία ...Δεν υπάρχει πολιτισμός, όταν υπάρχει πείνα και θάνατος.
Οι κοινωνίες των χριστιανικών κρατών πλήττονται από υπογεννητικότητα, η οποία οφείλεται και στην οικονομική κρίση ..."Αργοπεθαίνουν", γιατί απλούστατα δεν είναι παραγωγικές. Κάθε νέο "μέτρο", το οποίο παίρνεται σε κάθε οικονομία που τελεί υπό γερμανική κηδεμονία, προκαλεί "εκατόμβες" θυμάτων ...Βυθίζει ολόκληρους λαούς στην καταστροφή ...Καταδικάζει ολόκληρες κοινωνικές τάξεις στην ανέχεια ...Διαλύει οικογένειες ...Πετάει ανθρώπους στον δρόμο ...Σπρώχνει νέους στα ναρκωτικά ...Προκαλεί "έκρηξη" εγκληματικότητας ...Ωθεί ανθρώπους στην αυτοκτονία.
Όταν η λειτουργία της οικονομίας έχει τόσο τραγικά αποτελέσματα, δεν μιλάμε για οικονομία, αλλά για πόλεμο ...Δεν μιλάμε για πραγματικό ανταγωνισμό, αλλά για προμελετημένη δολοφονία. Όταν όλα αυτά είναι αποτελέσματα αποφάσεων ανθρώπων, ευνόητο είναι ότι μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ...Αλίμονο σε αυτούς τους εγκληματίες, οι οποίοι μέσω αυτής της ιμπεριαλιστικής οικονομίας επωφελούνται εις βάρος των λαών σε βαθμό πολέμου ...Αλίμονο σε αυτούς, οι οποίοι θα βρεθούν "μόνοι" τους στο τέλος του "κοσκινίσματος". Μάντεις δεν είμαστε, αλλά, αν συνεχιστεί αυτό το "κοσκίνισμα", γνωρίζουμε από τώρα τι θα απομείνει στο "κόσκινο".
Αν δηλαδή θεωρητικά συνεχιζόταν το "κοσκίνισμα" ―σε τόση μεγάλη ένταση και στον ανάλογο χρόνο― και φτώχαινε όλη η ανθρωπότητα, αποδίδοντας το σύνολο του πλούτου της σε 12 άτομα, τότε είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζουμε από τώρα ποιοι θα ήταν αυτοί. Οι δώδεκα "ικανοί" και "ανώτεροι", οι οποίοι θα αποκτούσαν τα πάντα, όταν όλοι οι υπόλοιποι θα έχαναν τα πάντα, εικονίζονται στην παρακάτω φωτογραφία ...Οι Εβραίοι τοκογλύφοι ...Αυτοί, που εδώ και έναν αιώνα έχουν εξαπολύσει τον πιο ανθρωποκτόνο πόλεμο, που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: