μεταφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Μήκος και…πάχος. Το αιώνιο ανδρικό πρόβλημα!




Σε μεγάλο ποσοστό ανδρών, η αντίληψη για την αρρενωπότητα τους, συσχετίζεται με το μήκος του πέους τους...
Αρκετοί άνδρες δίνουν υπέρμετρη σημασία σε αυτό το ζήτημα, ενώ για άλλα θέματα, ζωτικής σημασίας για την υγεία τους, δίνουν λιγότερη προσοχή.

Διάφορες έρευνες εξέτασαν τις διακυμάνσεις του μήκους του πέους στους άνδρες. Το μήκος και η περίμετρος ενδιαφέρουν περισσότερο όταν το πέος βρίσκεται σε στύση. Το 70% των ανδρών έχουν πέος κατά τη στύση μήκους, που κυμαίνεται από 14 έως 16,5 εκατοστά. Στους πλείστους άνδρες το μήκος στύσης είναι 15,5 εκατοστά.

Εκτός από το μήκος, μεγάλο ενδιαφέρον ελκύει και η περίμετρος του πέους. Η περίμετρος κατά τη στύση κυμαίνεται συνήθως γύρω στα 12,4 εκατοστά, δηλαδή η διάμετρος είναι περίπου 4 εκατοστά. Δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ότι το μήκος και η περίμετρος του πέους έχουν σχέση με τη φυλετική προέλευση του ανδρός. Υπάρχουν διακυμάνσεις σε όλες τις φυλετικές ή εθνικές ομάδες ανδρών.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι σχεδόν σε όλους τους άνδρες, το μήκος του πέους είναι περισσότερο από αρκετό για να έχουν μια άριστη απόδοση στο σεξ, προσφέροντας πλήρη ικανοποίηση στην ερωτική τους σύντροφο.


Πηγή: http://topeiraxtiri.blogspot.com/2012/01/blog-post_6965.html#ixzz2J5Cf1yza

Η αστυνομικός που προκαλεί... εγκεφαλικά στους περαστικούς (hot video)



Η αστυνομικός στο βίντεο προκαλεί πανικό στο δρόμο...

Στη φάρσα που θα παρακολουθήσετε μία ηθοποιός υποδύεται την αστυνομικίνα που σταματάει τους ανυποψίαστους πολίτες.

Η μακριά φούστα που φορά ανοίγει ξαφνικά και μένει με το εσώρουχο με συνέπεια οι άνδρες να παθαίνουν... εγκεφαλικά.

Δείτε τη φάρσα:

________________________


Πηγή: http://topeiraxtiri.blogspot.com/2013/01/hot-video_25.html#ixzz2J55ULCeZ

5 πράγματα που θα θέλαμε να διαρκούσαν λιγάκι παραπάνω!



Είναι κάποια πράγματα που ίσως θέλαμε να κρατούσαν για πάντα ωστόσο επειδή το «για πάντα» είναι μία πλάνη ας αρκεστούμε με το να διαρκούσαν λίγα λεπτά, λίγες μέρες ή λίγους μήνες παραπάνω.











1. Φοιτητική ζωή
Έρχεται η ώρα και η στιγμή που δίνετε το τελευταίο σας μάθημα, κάτι μέσα σας αρχίζει και βράζει γιατί μετά από το πρώτο 10λεπτο που συνειδητοποιείτε πως τέρμα πια το διάβασμα και τα καμένα μπιφτέκια που επιχειρήσατε να φτιάξετε κατά καιρούς, πάει μαζί και η φοιτητική ζωή! Τα ξενύχτια με την παρέα σας, το σπιτάκι σας που μένατε μόνοι ή με τον κολλητό σας, τα ντελιβεράδικα της ευρύτερης περιοχής που σας ήξεραν με το μικρό σας.

2. Ύπνος
Όσο νωρίς και αν πέσετε στο κρεβατάκι σας πάντα το πρωί δεν έχετε την αίσθηση ότι σας πλακώνει το πάπλωμα κι ότι δε θέλετε να ανοίξετε τα μάτια σας με τίποτα; Πείτε... το νιώθετε ή μόνο εγώ θέλω να χουχουλιάζω κάθε μέρα;

3. Πρώτο φιλί
Όταν τα συναισθήματα είναι έντονα, εκείνη τη στιγμή το σώμα παραλύει. Φιλιέστε και νομίζετε πως διαρκεί ώρες μα συνέβη μόλις για λίγα λεπτά ή δευτερόλεπτα. Και θέλετε πάλι... και θέλετε συνέχεια!

4. Ταξίδι με φίλους ή το αμόρε σας
Ποτέ οι μέρες ενός ταξιδιού και ειδικά στο εξωτερικό δεν είναι αρκετές να απολαύσετε την παρέα σας ή το έταιρον σας ήμισυ, ούτε να γνωρίσετε όλα τα μέρη που θέλατε να επισκεφθείτε.

5. Καλοκαίρι
Μπορεί να διαρκεί 3 ολόκληρους μήνες ωστόσο ποτέ δε χορταίνουμε τον ήλιο, τα μπάνια, τα νησιά, τις διακοπές. Το τέλος του σημαίνει επιστροφή στη ρουτίνα και αυτό λίγο μας την σπάει!


Πηγή: http://topeiraxtiri.blogspot.com/2013/01/5_2195.html#ixzz2J54RXxFW

Sex: 5+1 (απίστευτοι) λόγοι για να μη σταματήσετε να το κάνετε!



Bάλτε το sex πιο ενεργά στη ζωή σας και δεν θα χάσετε!
Αναμφισβήτητα, οι αιτίες αλλά και οι λόγοι για να κάνει κάποιος sex είναι πολλοί και διάφοροι. Θα έλεγε κανείς, ότι μιας και το sex συγκαταλέγεται... ανάμεσα στις μεγαλύτερες απολαύσεις, δεν υπάρχει ουσία να ψάχνουμε αιτίες και αφορμές. 
 
Ωστόσο, για τους πιο δύσπιστους της υπόθεσης, ψάξαμε και βρήκαμε αρκετούς, σημαντικότατους θα λέγαμε λόγους, τους περισσότερους εκ των οποίων δεν φανταζόσασταν καν, προκειμένου, να μην αφήσετε το σύντροφό σας που έχει ξαπλώσει δίπλα σας, ανεκμετάλλευτο!
1. Σας χαλαρώνει:Έπειτα από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά, το μόνο που θέλετε είναι να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο και στη συνέχεια να χωθείτε στον καναπέ και να δείτε τηλεόραση; Κι όμως, σύμφωνα με έρευνες, η παρακολούθηση της τηλεόρασης, μπορεί φαινομενικά να σας ηρεμεί, αλλά σίγουρα δεν σας βοηθά να αποβάλλετε το άγχος και το στρες της ημέρας. Αυτό λοιπόν που δρα κατευθείαν στην... καρδιά του προβλήματος, είναι το sex! Στραφείτε λοιπόν στον παρτενέρ σας και κάντε του παιχνιδάκια. Όσο κουρασμένη και αν είστε, να ξέρετε ότι στο τέλος θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Επιπλέον, θα σας γεμίσει ενέργεια ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στη δύσκολη μέρα που σας περιμένει.
2. Σας κάνει πιο γόνιμες: Και δεν εννοούμε το προφανές ότι όσο περισσότερο sex κάνετε τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να συλλάβετε, αλλά εκτός των άλλων, οι συχνές επαφές, κάνουν και το σώμα πιο γόνιμο! Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μητέρα, δεν είναι ανάγκη να κυνηγάτε το σύντροφό σας μόνο τις μέρες που έχετε ωορρηξία. Στην προκειμένη, η ποσότητα μετράει!
3. Σας... αδυνατίζει: Σύμφωνα με έρευνες, το 87% των γυναικών δηλώνουν ότι η αγαπημένη τους άσκηση, είναι το sex. Τις κρατάει σε φόρμα ενώ τις βοηθά και να αδυνατίσουν. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα παρατηρήσετε ότι έχετε... τσουπώσει στους γοφούς, αφήστε τις συνδρομές στο γυμναστήριο και κάντε sex. Με μόλις 30 λεπτά... συνεύρεσης, μπορείτε να κάψετε μέχρι και 85 θερμίδες. Όχι κι άσχημα...
4. Σας... κοιμίζει: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία άυπνη νύχτα και μία βασανιστική επόμενη μέρα. Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, δεν έχετε ενέργεια και δεν βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι. Κι όμως, αν το προηγούμενο βράδυ, είχατε επιδοθεί σε μία νύχτα καυτού sex, και ο ύπνος σας θα ήταν σαν... μωρού και η απόδοσή σας στη δουλειά στο φουλ. Αυτό συμβαίνει, γιατί κατά τη διάρκεια του sex απελευθερώνεται η ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία σας ηρεμεί και σας προετοιμάζει για ύπνο! Αφήστε τα υπνωτικά λοιπόν και πιάστε το σύντροφό σας...

5. Θεραπεύει τους πονοκεφάλους: Ξεχάστε την κλασική δικαιολογία, «όχι απόψε αγάπη μου έχω πονοκέφαλο». Σύμφωνα με έρευνες, το sex θεραπεύει τόσο από τον πονοκέφαλο, όσο και γενικότερα από τους πόνους. Υπεύθυνη γι' αυτό είναι η ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία καταπραύνει τους πόνους.

6. Διορθώνει τη στάση του σώματος: Όλοι μας επιθυμούμε να περπατάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την πλάτη ίσια, η οποία προσδίδει και μερικούς πόντους ύψους. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, το sex, και κυρίως το καλό sex, βοηθά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και άρα στην πιο καμαρωτή στάση του σώματος! Γι' αυτό λοιπόν, αφήστε τα ψηλοτάκουνα και προτιμήστε το κρεβάτι!


Πηγή: http://topeiraxtiri.blogspot.com/2013/01/sex-51.html#ixzz2J52CLFzX

Τι σκέφτονται τα δύο φύλα μετά την ερωτική πράξη!



Ας υποθέσουμε ότι χωρίζουμε το σεξ σε δύο κατηγορίες, στο one night stand και σε αυτό με την κοπέλα ή το αγόρι σας.


Όσον αφορά στην πρώτη κατηγορία ένας άνδρας μετά από το one night stand ίσως μπει στη διαδικασία να σκεφτεί αν θα περάσει τη νύχτα μαζί με την κοπέλα ενώ εκείνη κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό της και θα ρωτάει «γιατί το έκανε«. 

Επίσης, η κοπέλα θα σκεφτεί αν θα την πάρει τηλέφωνο την επόμενη ημέρα και πως θα το πει στις φίλες της ενώ εκείνος ήδη έχει σκεφτεί ένα παραφουσκωμένο story να διηγηθεί στην ανδροπαρέα του. 

Αν και οι δύο ήταν μεθυσμένοι κατά τη διάρκεια της φάσης ίσως αναρωτηθούν αν είχαν πάρει προφυλάξεις ωστόσο το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ψάξουν στο χώρο για τεκμήρια.

Στην κατηγορία «κάνω σεξ με το αγόρι ή το κορίτσι μου» οι σκέψεις είναι λίγο πιο βαθυστόχαστες!

Οι άνδρες ίσως αναρωτιούνται αν το απόλαυσε η κοπέλα τους ή αν έκαναν κάτι κατά τη διάρκεια που ίσως την προσέβαλε.

Επίσης, όταν η σχέση βρίσκεται σε αρχικά στάδια ίσως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σκέφτονται αν ξεπέρασαν το μέτρο καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να τους περάσει ο/η άλλος/η για μανιακούς με το σεξ ή το αντίθετο.


Πηγή: http://topeiraxtiri.blogspot.com/2013/01/blog-post_2731.html#ixzz2J50zn0YX

Το σπέρμα κάνει καλό στον οργανισμό των θηλυκών

Το σεξ μπορεί να έχει «αξιοσημείωτες» επιδράσεις στο γυναικείο οργανισμό –στη γονιμότητα, το ανοσοποιητικό τους σύστημα, τη... 
λίμπιντο, τη συμπεριφορά τους στον ύπνο και τη διατροφή- κι όλα αυτά με την ενεργοποίηση διαφόρων σετ-γονιδίων.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο East Anglia μελέτησαν τη συμπεριφορά μυγών, αλλά υποστηρίζουν ότι τα συμπεράσματά τους μπορεί να ανταποκρίνονται και σε άλλα ζώα –συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου- στις περιπτώσεις που το σπέρμα απελευθερώνεται μέσα στο σώμα της γυναίκας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι επιστήμονες μελέτησαν πώς η θηλυκή μύγα Drosophila melanogaster, όπως είναι η επιστημονική της ονομασία, ανταποκρίνεται στο ζευγάρωμα.

Ανακάλυψαν ότι μία και πρωτεΐνη που υπάρχει στο σπέρμα παράγει ένα ευρύ φάσμα αποκρίσεων σε πολλά γονίδια στα θηλυκά, οι οποίες καθίστανται εμφανείς σε διαφορετικούς χρόνους και διαφορετικά μέρη του σώματός τους μετά το ζευγάρωμα.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, η επικεφαλής της μελέτης Prof Tracey Chapman από το τμήμα Βιολογίας του πανεπιστημίου δήλωσε: «Είναι ήδη γνωστό ότι οι πρωτεΐνες που περιέχονται στο σπέρμα και μεταφέρονται από τα αρσενικά στα θηλυκά κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος προκαλούν σημαντικά οφέλη στα θηλυκά –όπως η αλλαγή στην ωοτοκία, στις συνήθειες του ύπνου, στο υδατικό ισοζύγιο και τη σεξουαλική δεκτικότητα».

«Μελετήσαμε την επίδραση του λεγόμενου “πεπτιδίου του σεξ” (πρωτεΐνη που περιέχεται στο σπέρμα) και βρήκαμε ότι αλλάζει αξιοσημείωτα πολλές συστοιχίες γονιδίων στα θηλυκά –τόσο στο χρόνο, όσο και σε διαφορετικά μέρη του σώματός τους» πρόσθεσε.

«Παρατηρήθηκαν σημαντικές αλλαγές στα γονίδια που συνδέονται με την ανάπτυξη των αυγών, την πρώιμη εμβρυογένεση, την ανίχνευση θρεπτικών ουσιών, τη συμπεριφορά και τη φωτομετατροπή – ή τα “μονοπάτια από τα οποία βλέπουν”. Η έρευνά μας έδειξε ότι οι πρωτεΐνες του σπέρματος είναι “σημαντικοί ρυθμιστές”, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά οι άνδρες έχουν ουσιαστικά άμεση επιρροή στη συμπεριφορά και το αναπαραγωγικό σύστημα των θηλυκών. Αυτή η επίδραση μπορεί να συμβαίνει σε πολλά είδη του ζωικού βασιλείου» είπε ακόμη.

Τα αποτελέσματα των μελετών τους δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Proceedings of the Royal Society B.

newsbeast

Read more: http://www.to-periptero.com/2012/09/blog-post_1884.html#ixzz2J4sD2lxf

5 τροφές εξαφανίζουν το λίπος στην κοιλιά!

Βγάλε από τη διατροφή σου τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και συμπεριέλαβε τις παρακάτω.. 
5 τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς.

Βρώμη
Μην παραλείπεις τα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά το πρωϊνό, νομίζοντας ότι έτσι θα χάσεις κιλά. Τρώγοντας ένα υγιεινό πρωινό, ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου, ρυθμίζεις τα επίπεδα του σακχάρου και παίρνεις ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σου. Η πλούσια σε φυτικές ίνες βρώμη, αποτελεί ιδανική επιλογή γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι χορτάτη, οπότε δεν υποκύπτεις σε ανθυγιεινούς πειρασμούς.

Μύρτιλα
Έρευνες έδειξαν ότι μια διατροφή πλούσια σε βατόμουρα μπορεί να βοηθήσει στην ελάττωση του λίπους της κοιλιάς. Ακόμα κι αν είναι κατεψυγμένα, διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των διατροφικών πλεονεκτημάτων τους.

Αμύγδαλα
Λέγεται ότι τα μονοακόρεστα λίπη είναι ένα μυστικό συστατικό που βοηθά στην καύση του κοιλιακού λίπους.. Τα αμύγδαλα είναι μια καλή πηγή μονοακόρεστων λιπών και περιορίζουν την όρεξη, δεδομένου ότι είναι μια καλή πηγή φυτικών πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Για ένα διασκεδαστικό στην τακτική αμύγδαλα, δοκιμάστε αυτό το υγιεινό και πλούσιο αμύγδαλο μούρο smoothie μπανάνας γιαούρτι.

Σολομός
Μείωσε τα τηγανητά, τα λιπαρά, τις τροφές που είναι πλούσιες σε θερμίδες, προκειμένου να εξαφανίσεις το κοιλιακό λίπος. Τι καλύτερο λοιπόν από άπαχες πρωτεΐνες όπως τα ψάρια, το τόφου ή το κρέας γαλοπούλας.Θα σου δώσουν ενέργεια και θα κάψεις περισσότερες θερμίδες. Από ψάρι, επέλεξε σολομό ή τόνο, δεδομένου ότι έχουνι τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που μειώνουν τις φλεγμονές στο σώμα και μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση των ορμονών.

Μαρούλι
Τα πράσινα λαχανικά όπως το μαρούλι, η ρόκα, το σπανάκι, το μπρόκολο και είναι γεμάτα με βιταμίνες και μέταλλα, χαμηλά σε θερμίδες και περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών. Φτιάξε μια πλούσια σαλάτα για μεσημεριανό και θα σε κρατήσει όλο το απόγευμα. Ή κατανάλωσε μια μικρότερη πριν από το γεύμα και θα διαπιστώσεις ότι θα φας λιγότερο από το κυρίως πιάτο.

Πηγή: shape.gr


Read more: http://www.to-periptero.com/2012/10/5_12.html#ixzz2J4qTDdkh

Το κραγιόν που προδίδει πότε μια γυναίκα θέλει σεξ


Επαναστατικό κραγιόν που κάνει θραύση στην Αμερική. Αρκετές κυρίες του Χόλιγουντ το τιμούν στις ιδιωτικές τους στιγμές.

Το συγκεκριμένο κραγιόν προδίδει τη διάθεση της γυναίκας, όταν είναι έτοιμη να… οδηγηθεί στο κρεβάτι.

Οι γυναίκες που το τιμούν δεόντως αναφέρουν πως… σπάει τον πάγο από τα πρώτα πέντε λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτηση του κραγιόν στα χείλη λίγο πριν από την έξοδο, το χρώμα του είναι ροζ. Όταν όμως η γυναίκα που το φορά ερεθιστεί σεξουαλικά, αμέσως αυτό από ροζ γίνεται κόκκινο.

Έτσι, αν κλείσετε για πρώτη φορά ραντεβού με κάποια κυρία, δεν έχετε παρά να προσέχετε τα χείλη της και από εκεί θα καταλάβετε πόσο της αρέσετε!


Read more: http://www.to-periptero.com/2012/10/blog-post_9008.html#ixzz2J4oyEoZy

Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσει όποιος έχει παιδιά μέχρι 10 ετών

Δεν υπάρχουν βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που να προστίθενται σήμερα στα τροφιμα και στις παιδικές τροφές που να είναι φυσικής προέλευσης. 

Τα περισσότερα παρασκευάζονται βιομηχανικά είτε με χημικές αντιδράσεις είτε προκύπτουν από μικροοργανισμούς μεταξύ των οποίων πολλοί ειναι GMMs δηλαδή γεννετικά τροποποιημένοι μικροοργανισμοί οι οποίοι εξαιρούνται από την Νομοθεσία για τα GMOs (γεννετικά τροποιημένοι οργανισμοί). Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι με την προσθήκη η βιομηχανία το παρακάνει.

Υπάρχουν πρόσφατες ανακοινώσεις (JECFAστα πλαίσια του γνωστού σας Codex Alimentarius που ωστόσο αποκαλύπτει κίνδυνο για το προστιθέμενο μαγνήσιο εγείρουν ανησυχίες. ΄Πληροφορίες για τον τρόπο παρασκευής των βιταμινών και ιχνοστοιχείων, που τα περισσότερα συμβαίνει να είναι ταυτόσημα με τα έψιλον, θα βρείτε στον Κανονισμό 1925/2006 (εδώ ονομάζονται οι ουσίες), στον Κανονισμό 231/2012 (δίνονται λίγες πληροφορίες στον τρόπο παρασκευής τους) και στις ανακοινώσεις της EFSA για τα πρόσθετα. 

Η αναγκαιότητα της προσθήκης που γίνεται κυρίως για την προώθηση των παιδικών τροφών τίθεται επίσης σε αμφισβήτιση. 

Η χρήση φονικελαίου στις βρεφικές τροφές αντί για γάλα βρίσκεται ήδη επίσης στο επίκεντρο της κριτικής γιατί στηρίζεται σε μια αναθεωρημένη αντίληψη πως όλα τα φυτικά είναι καλά, αλλά αυτό δεν ισχύει για το φοινικέλαιο.


Read more: http://www.to-periptero.com/2013/01/10_9.html#ixzz2J4nFQPyU

Τι Googlάρουν πιο συχνά οι γυναίκες;


Έρευνα με το τι Googlάρουν οι γυναίκες αλλά δεν το λένε, έκανε η Huffington Post. 

Θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι ΔΕΚΑ δημοφιλέστερες αναζητήσεις του γυναικείου φίλου τις οποίες ντρέπονται να παραδεχτούν;

Τι γίνεται αν το μωρό μου φάει μια στεγνή πάνα;

Μπορεί ο πόνος από τις αιμορροΐδες να σε σκοτώσει;

Πως να οργανώσετε ένα πάρτι για τον φανταστικό της φίλο.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο αντικείμενο που μπορεί το παιδί μου να σφηνώσει στη μύτη του;

Συμβουλές για μαμάδες που έχουν ψείρες.

Πως μπορώ να επαναφέρω το στήθος μου στις δόξες του;

Μπορείς να πεθάνεις άμα φας ένα τεράστιο καφάσι με μπισκότα;

Πως θα έμοιαζε το μωρό που θα έκανα με τον Channing Tatum;

Τι γίνεται άμα δεν μπορώ να αεριστώ;

Τι μπορώ να κάνω για να μην φοβάμαι τον μπαμπούλα;



Read more: http://www.to-periptero.com/2013/01/googl.html#ixzz2J4mW7tUT

Τι αντιπαθούν οι άνδρες

Μάθε και εσύ ποια είναι τα πράγματα που συνηθίζουν να αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας.

- Το υπερβολικό μακιγιάζ, γι’ αυτό φροντίζουμε να βαφόμαστε ακολουθώντας μια πιο natural γραμμή.

- Το πολύ άρωμα, κάθε φορά που έχουμε ραντεβού μαζί του δεν χρειάζεται να αδειάζουμε το μισό μπουκαλάκι του αρώματός μας , κάνοντας τον να μην μπορεί να αναπνεύσει.

- Τις πλατφόρμες και τα χοντροκομμένα παπούτσια που για εμάς μπορεί να είναι στιλάτες αλλά οι άντρες δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.

- Τα πολύ φαρδιά ρούχα που μπορεί να μας προσφέρουν άνεση, οι άντρες πάλι θα προτιμούσαν να διαγράφονται οι γλουτοί μας. Αλλά και τα πολύ στενά ρούχα, τα οποία είναι ένα ρούχο μικρότερο από αυτό που πραγματικά μας κάνει και δείχνουν τελείως άκομψα πάνω μας.

- Το πολύ γυμνό, δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικά αποκαλυπτικά ντυμένες.

- Τα κοντά μαλλιά, που μπορεί εσένα να σου ταιριάζουν άψογα στο πρόσωπό σου και με το γενικότερο στιλ σου, αλλά εκείνοι βρίσκουν περισσότερο θηλυκά τα μακριά και πλούσια μαλλιά με μπούκλες και ιδανικά ξανθά.

- Τις τεράστιες τσάντες, που αν και είναι τις μόδας δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο λόγος να κουβαλάμε κάθε φορά μαζί μας τόσα πράγματα. Γι’ αυτό στις νυχτερινές μας βόλτες μαζί του προτιμούμε μικρά τσαντάκια.

- Τα φωσφόριζε μας νύχια, που αν και φέτος ήταν της μόδας, εκείνοι πάλι δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.

Πηγή: myworld.gr


Read more: http://www.to-periptero.com/2013/01/blog-post_8085.html#ixzz2J4ltOLvT

Κι όμως, υπάρχει χώρα στον κόσμο που γεμίζεις το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου σου με...1 ευρώ!


Σύμφωνα με λίστα του Bloomberg, ένα λίτρο αμόλυβδης βενζίνης κοστίζει 2,06 ευρώ στη Νορβηγία και λιγότερο από 0,02 ευρώ στη... 
Βενεζουέλα.

Έτσι, ένα ρεζερβουάρ, 50 λίτρων, γεμίζει με 1 ευρώ στη Βενεζουέλα και με 103 ευρώ στη Νορβηγία.

Αν ληφθούν υπ’ όψιν και εισοδηματικά κριτήρια, τότε η ακριβότερη βενζίνη διατίθεται στην Ινδία, όπου το ένα λίτρο κοστίζει 1,10 ευρώ, ενώ το μέσο ημερήσιο εισόδημα ανέρχεται στα 3,07 ευρώ.

Η Νορβηγία είναι η μοναδική πετρελαιοπαραγωγός χώρα με πανάκριβα καύσιμα. Το λίτρο κοστίζει εκεί 2,06 ευρώ. Τα έσοδα από το πετρέλαιο διατίθενται στην εκπαίδευση και στη βελτίωση των υποδομών. Το μέσο ημερήσιο εισόδημα ανέρχεται στα 210 ευρώ.

Η βενζίνη κοστίζει 1,00 ευρώ στην Κίνα, όπου το μέσο ημερήσιο εισόδημα ανέρχεται στα 12,30 ευρώ.

Στην Ινδία τα καύσιμα κοστίζουν 1,10 ευρώ το λίτρο, ενώ το μέσο ημερήσιο εισόδημα ανέρχεται στα 3,07 ευρώ.

Η σούπερ αμόλυβδη βενζίνη κοστίζει 0,76 ευρώ στη Ρωσία και το μέσο ημερήσιο εισόδημα ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Στις ΗΠΑ η βενζίνη κοστίζει όσο και στη Ρωσία, δηλαδή 0,76 ευρώ το λίτρο, όμως το μέσο ημερήσιο εισόδημα εδώ ανέρχεται στα 105 ευρώ.