μεταφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το «καυτό» τρίγωνο Nissim, Μαργέλλος, ΓΑΠ

Λίστα Λαγκάρντ: Το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι το όνομα του περίφημου κ. NIssim εμπλέκεται και στον δεύτερο εξαφανισθέντα λογαριασμό, αυτόν του Ρωσσώνη, συζύγου της δεύτερης εξαδέλφης Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.

Το τρίγωνο πολιτικο-επιχειρηματικών σχέσεων που αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr, όχι μόνο δε θα μπορούσε κανείς να το φανταστεί, αλλά εγείρει ερωτήματα που σίγουρα θα απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη σε ανώτατο βαθμό, αφού αγγίζουν κατευθείαν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Κεντρικό πρόσωπο της νέας αποκάλυψης-βόμβα του newsbomb.gr είναι ο κ. Josef Nissim. Όπως αποκάλυψε μεγάλη εφημερίδα εκπροσωπεί τη μυστηριώδη εταιρεία Ildom LTD. Όμως, η Ildom δεν είναι μια τυχαία εταιρεία, αφού το newsbomb.gr, έφερε στη δημοσιότητα το έγγραφο που αποδεικνύει ότι τη διοικεί ο επενδυτής κ. Θεόδωρος Μαργέλλος (από τη συμμετοχή της εταιρείας στο επιχειρηματικό project «First Lease» στην Ουκρανία). Ποιος είναι ο κ. Μαργέλλος; Είναι στενός φίλος του Γ. Παπανδρέου, με τον οποίο διατηρούν ακόμη και σήμερα –μυστικές μες, υπαρκτές δε- επαφές. Επίσης, το όνομα του κ. Μαργέλλου είχε εμπλακεί στο παρελθόν με τα σκάνδαλα του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού και της Τράπεζας Κρήτης (Κοσκωτά), εμπλοκές τις οποίες ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, ενώ για την πρώτη είχε απαλλαγεί και με βούλευμα. Συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: