μεταφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Επτά ακόμα πράγματα που οι γυναίκες κωλώνουν να ζητήσουν στο κρεβάτι

Υπάρχει λόγος που αρκετές γυναίκες κωλώνουν να ζητήσουν κάποια πράγματα στο κρεβάτι. Τις περισσότερες φορές φταίνε κάποιες προκαταλήψεις που έχουν δημιουργεί γύρω από αυτά. 

Τι μπορεί να θέλει:



1. Θέλει να τον «παίξεις»: Πολλές γυναίκες θέλουν να βλέπουν τον δικό τους να αυνανίζεται. Αυτό βέβαια δεν είναι και σπουδαίο πράγμα, έτσι κι αλλιώς οι άντρες το έχουν κάνει μόνοι τους εκατοντάδες φορές... Απλώς τις περισσότερες δεν έχουν κοινό.

2. Θέλει Σεξ από πίσω: Μην σου φανεί περίεργο αν μια γυναίκα, ενώ το θέλει, ντρέπεται να στο ζητήσει. Σε αυτό το θέμα ευθύνεται η μαλακία μερικών αντρών που ενώ τρελαίνονται για το σεξ από πίσω, όταν βρουν μια γυναίκα που να το θέλει και να της αρέσει, την κακοχαρακτηρίζουν. Σε περίπτωση που είσαι με μια γυναίκα που δεν έχεις καταλάβει αν το έχει δοκιμάσει, τσέκαρε (με το μαλακό) τις διαθέσεις της και δειξ’ της ότι δεν θεωρείς το anal sex τίποτα το φοβερό.

3. Θέλει να σε βαράει(!): Εχεις καταλάβει ότι γουστάρει να σε ελέγχει; Αστην να εκτονωθεί στο σεξ και να γίνει αφέντρα. Δέσου με χειροπέδες και άφησε τη να σου κάνει ότι φαντασιώνεται. Καλό θα είναι να το έχετε συζητήσει λίγο πριν και να έχεις βάλει κάποια όρια ώστε να μην σε πονέσει...

4. Θέλει Sex Gadgets: Αρκετές γυναίκες έχουν βρει το μπελά τους επειδή έδειξαν στο γκόμενό τους το δονητή τους. Ισως ακούγεται παράξενο, αλλά συμβαίνει. Γι αυτό μπορεί στη ντουλάπα της να έχει sex toys αλλά να ντρέπεται να τα δείξει. Για να τη ξεμπλοκάρεις, παρ’ της δώρο εσύ ένα sex toy. Μόνο φρόντισε να είναι κάτι με «αθώο» look: Αν η γυναίκα είναι προχωρημένη τότε θα σου δείξει και τη δική της συλλογή, αν όχι ένας δονητής παπάκι είναι σίγουρο ότι δεν θα τη φρικάρει... Οπως κι αν έχει χρησιμοποίησέ το μαζί της στο κρεβάτι. Τα sex toys δεν έχουν φτιαχτεί για μόνο για solo χρήση.

5. Θέλει να κάνει τη Νοσοκόμα: Οι άντρες γουστάρουν τρελά τους ρόλους αλλά και οι γυναίκες θέλουν να το παίξουν καμαριέρα ή νοσοκόμα... Επειδή όμως ακούγεται σαν σενάριο τσόντας ίσως διστάζει να στο ζητήσει. Το καλό με τους ρόλους είναι ότι μπορείς κατά τη διάρκεια του σεξ να φτιάξεις ένα σενάριο και να το παίξετε. Αν τη δεις και ανταποκρίνεται τότε την επόμενη φορά μπορείς να το οργανώσεις και στα προκαταρκτικά (π.χ να κάνεις εσύ τον κηπουρό και αυτή την πλούσια bitch) ή να της αγοράσεις και μια στολή για ένα πιο οργανωμένο role play.

6. Θέλει να χορέψεις: Όπως εσένα σ αρέσει η ιδέα να σου χορεύει προκλητικά έτσι μπορεί να αρέσει και σε κείνη. Το θέμα είναι πως θα πρέπει να το’χεις... δηλαδή να ξέρεις πως να χορέψεις και να βγάλεις τα ρούχα σου με σέξι τρόπο.

7. Θέλει να κάνετε Τριο: Υπάρχει μια παγίδα σε αυτήν την κατάσταση. Μια γυναίκα μπορεί να γουστάρει να το φαντασιώνεται, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι έτοιμη να το κάνει. Εδώ που τα λέμε αρκετοί άντρες και γυναίκες δεν είναι έτοιμοι να το κάνουν (δεν είναι και ανάγκη άλλωστε). Σε περίπτωση που είσαι με μια γυναίκα που υποψιάζεσαι ότι θα το ήθελε πολύ, ρώτα πρώτα τον εαυτό σου αν θα το ήθελες και εσύ. Συζήτησέ το μαζί της και αν πιστεύεις ότι ο τρίτος δεν θα φέρει πρόβλημα στο κρεβάτι (ή στη σχέση) τότε ξανασκέψου το και δεύτερη φορά γιατί αυτά τα πράγματα έχουν αρκετό ρίσκο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: