μεταφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Βρίζονται ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τον Σόρος, αλλά ουδείς τολμά να πιάσει τον άνθρωπο του Σόρος, τον Παπανδρέου στο στόμα του.

Ο Σόρος με τον ρώσο ΓΑΠ, στο Κρεμλίνο. Λίγο μετά ξεκίνησε η κατάρρευση της Ρωσίας, το ξεπούλημα του εθνικού της πλούτου, οι μαζικές δολοφονίες ανθρώπων, μέχρι την στιγμή που ο Πούτιν λύτρωσε την πατρίδα του: Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.

Αντίστοιχα στην Ελλάδα, τον Νοέμβρη του 2009 ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Σόρος. Αυτά που ακολούθησαν, τα γνωρίζετε. Άλλωστε η ίδια η κυρία Παπανδρέου, επιθυμούσε διακαώς την επαφή του γιού της με τον σφαγέα.

Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις αυτά που αποκαλύπτει το Ολυμπία εδώ και 3 χρόνια, να χρησιμοποιούνται ως πολιτικά επιχειρήματα από αντίπαλα κόμματα που μέχρι πρότινος τα χαρακτήριζαν “υπερβολές” και συνωμοσιολογίες. Το νέο παιχνίδι στο πολιτικό σύστημα, ακούει στο όνομα “πάνω σου ο Σόρος”. Ουδείς όμως τολμά να αγγίξει τον πραγματικό άνθρωπο του Σόρος στην Ελλάδα. Τον Γιώργο Παπανδρέου.

Γι΄αυτό και ακούγεται απολύτως φαιδρό όταν ακόμα και ο Ε. Βενιζέλος κατηγορεί τον Τσίπρα για σχέσεις με τον Σόρος, όταν ο ίδιος ως υπουργός ΓΝΩΡΙΖΕ πως ο Παπανδρέου έφερνε το ναζιστικό γουρούνι από την πίσω πόρτα ως πρωθυπουργός. Όπως έφερνε και τον άλλον απατεώνα, τον Ρουμπινί που ανεχόταν να τον παρουσιάζουν οι εδώ λακέδες της δημοσιογραφίας ως “Νομπελίστα”.

Αφού διαβάσετε τις εκατέρωθεν νεώτερες σοροκαταγγελίες, ας θυμηθούμε ορισμένα από αυτά που αποκαλύψαμε κατά καιρούς.

O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία

Καταγγελία – βόμβα: “Μυστηριώδη” Funds ετοιμάζονται για πλιάτσικο στην ακίνητη περιουσία ιδιωτών και δημοσίου!

Δείτε τα με μια ματιά ΕΔΩ

Η χορηγία της “Ελληνικής άνοιξης” ανακοινώθηκε από τον σφαγέα Σόρος υπό τα χειροκροτήματα του πολιτικού ανδρεικέλου.

Τα πορτοκαλί κονδύλια του Σόρος και η νομενκλατούρα

Ο σφαγέας Σόρος, στοχοποιεί την Ayaan Hirsi Ali, την γυναίκα που δραπέτευσε από την κόλαση του Ισλάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: